Austraalia pesutootja valmistab meestele mõeldud pitsilist aluspesu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehel on seljas üks HommeMystere'i meestele mõeldud pesukomplektidest.
Mehel on seljas üks HommeMystere'i meestele mõeldud pesukomplektidest. Foto: caters

Naised kurdavad tihtipeale, et mehed ei mõista, kui keeruline on käia kõrgete kontsadega. Aga kas naised tahaksid, et mehed prooviksid sedagi, mis tunde tekitab pitsilise või siidist aluspesu kandmine?

Austraalia pesufirma nimega HommeMystere keskendub peamiselt sellele, et toota elegantset aluspesu just meestele. Elegantse aluspesu all peetakse silmas pitsidega kaunistatud või siidist valmistatud pesu, kirjutab Daily Mail.

Lisaks sellele, et HommeMystere kasutab lõikeid ja materjale, mis on meeste pesumoest siiani pigem kõrvale jäänud, on ka nende pesutoodete värvivalik üsna julge. Näiteks võivad mehed soetada omale heleroosat värvi aluspesukomplekti. 

Pesufirma HommeMystere loodi 2008. aastal ja ettevõtte esindajate sõnul on nad hiljuti pidanud oma tootmist laiendama, kuna saavad interneti vahendusel niivõrd palju tellimusi. Tellimusi on tulnud erinevatest riikidest, kuid peamiselt on neil kliente Venemaal, USAs ja Kanadas. 

Teine ettevõte, kes USAs taolist aluspesu meestele pakub, on Menagerié, kelle Instagrami lehelt võib leida mitmeid näiteid sellest, et ka meeste aluspesu võib olla väga seksikas.

Kas sina sooviksid, et su mees kannaks taolist aluspesu?

A photo posted by @theboyworelace on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles