Meestele: mida suuseksi ajal kindlasti teha ei tohi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned naised vihkavad mehele suuseksi tegemist, teised aga armastavad. Kuid alati peab mees olema selle eest tänulik ja seda välja näitama.

Teatud suhtumine ja käitumine võivad suuseksi täielikult ära rikkuda. Cosmopolitan.com annab meestele nõu, mida suuseksi saades kindlasti teha ei tohi:

1. Ilma ettehoiatamata orgasmi saamine – Mees peaks ikka tajuma, kui ta hakkab peagi kõrgpunkti jõudma. Isegi üks sekund ettehoiatamist on hea, et naine saaks selleks valmistuda.

2. Naise pea allasurumine – Naistel võib tekkida okserefleks, seega ära suru tema pead pidevalt allapoole, kuigi sinul on niimoodi parem. Kindlasti ei soovi ka sina, et su partner sinu peale oksendaks.

3. Intiimpiirkonna pesemata jätmine – Ka mehed peavad hoolitsema oma isikliku hügieeni eest ja eriline oluline on see siis, kui naine teeb sulle suuseksi. Naine ei taha suhu võtta pesemata peenist või munandeid.  

4. Vaikimine – Räägi ulakat juttu või oiga – täiesti vaikuses suuseksi tegemine on ebaseksikas. Ütle talle, et sulle meeldib, kuidas ta sinu peenisega mängib või palu tal oma munandeid samuti suhu võtta.

5. Venitamine – Mõnel mehel on raske suuseksi ajal orgasmi saada. Kui sina oleks üks nendest, siis ära lase naisel seda igavesti sulle teha. Kui sa näed, et naine hakkab ära väsima, siis paku välja midagi muud ja lase tal lõpetada.

6. Ebaviisakalt rääkimine – Kui käsid naisel üleoleval toonil oma peenist imeda, siis mõjub see solvanguna. Suuseksi soovides jää viisakaks ja ära suru midagi peale, vaid tee ettepanek sõbralikul toonil.

7. Eeldamine, et naine neelab spermat – Sperma ei pruugi küll halvasti maitseda, aga samas ei maitse see nagu jäätis või šokolaad. Selle purskamine naise kurku võib tekitada okserefleksi ja ei ole kõige meeldivam kogemus.

8. Üleolev suhtumine – Ära arva, et naine on alati kohustatud mehele suuseksi tegema. Ole tänulik selle eest, kui ta seda teeb, kuid ära ole vihane, kui tal ei ole selleks tuju.

9. Suuseksi tegemisest keeldumine – Kui naine on valmis sulle suuseksi tegema, siis peaks seda tegema ka mees naisele, kui naine seda soovib. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles