Naine avastas aastaid hiljem, et kannab kellegi teise abielusõrmust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Marianne Crowley abiellus oma mehe Floriga 13. septembril 1997. aastal. Naine on alates pulmapäevast abielusõrmust alati sõrmes kandnud ja enda sõnul pole seda kunagi sõrmest võtnud.

Ühel päeval tööl olles ei meenunud naisele aga oma täpne pulmakuupäev. Ta teadis, et pulmakuupäev on graveeritud sõrmuse sisse ja palus kolleegil vaadata, mis kuupäev on sinna märgitud. Marianne Crowley suureks üllatuseks oli sõrmuse sees vale kuupäev koos vale nimega, kirjutab Woman's Day.

Crowley kolleegi sõnul oli sõrmuse sisse graveeritud kuupäev 1993. aasta juulikuus, aga Crowley teadis kindlalt, et abiellus 1997. aastal. Lähemal uurimisel selgus, et abielusõrmuse sisse oli graveeritud 03/07/1993 PAT, tegelikult oleks pidanud seal olema F. C. - M. S. 13/09/1997.

Crowley jaoks tuli see täieliku üllatusena. Naise sõnul pole ta võtnud sõrmust kunagi sõrmest, isegi puhastamise jaoks mitte ja ta ei osanud pakkudagi, kuidas võis tema sõrme sattuda vale sõrmus. Veelgi hämmastavam oli see, et sõrmus nägi väljast välja täpselt nagu tema enda abielusõrmus.

Crowleyle meenus vaid üks kord, mil üks tema sõrmustest kukkus hotellitoa vannitoas kraanikaussi, kuid ta ei mäletanud, kas tegemist oli tema abielusõrmusega. Isegi, kui kraanikaussi kukkus abielusõrmus, on üsna vähetõenäoline, et äravoolutorust võeti välja sõrmus, mis oli identne tema omaga.

Naine loodab, et saab sõrmuse tagastada selle õigele omanikule ning loodetavasti saab ta ka selgust, kuidas sai vale sõrmus tema sõrme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles