Häid põhjuseid, miks kallim on kõige parem treeningkaaslane

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teada on tõsiasi, et kellegagi koos on alati toredam trenni teha. Eriti hea on see, kui treeningkaaslaseks on sinu enda kallim.

Female First toob välja kümme head põhjust, miks kallim on kõige parem treeningkaaslane:

Tasakaal

Selle asemel, et üks partneritest vaatab kodus telekat ja teine rabab jõusaalis, saate oma ühist elugraafikut koos planeerida ja tasakaalustada. Te mõlemad teete trenni ja teie suhe on selle pärast harmoonilisem.

Te toetate teineteist

Kui lähed üksi trenni tegema, siis on kerge alla anda ja koju minna. Kui aga partner on sinu kõrval, siis tema on see, kes sind sellistes olukordades motiveerib.

Sa ei anna kiusatustele järele

Pärast trenni koju minnes ei saa sa oma pingutusi rämpstoiduga nullida, sest sinu partner lihtsalt ei luba seda. Koos on alati kergem tervislikku eluviisi järjepidevalt järgida.

Te hakkate koos süüa tegema

Kui olete otsustanud tervisliku eluviisi ja toitumise kasuks, siis tõenäoliselt hakkate rohkem koos süüa tegema. Nii sööte ainult parimaid toitaineid ja saate koos kvaliteetaega köögis veeta.

Te saate trenni ajal vaadata oma lemmiksarja

Kui te armastate koos sarju vaadata, siis võite selle kaasata oma trennirutiini. Alati ei pea minema jõusaali treenima – saate teha koos trenni ka kodus teleka ees ja samal ajal vaadata oma lemmiksarja.

Te võite raha säästa

Personaaltreeneri palkamise asemel jälgite koos üksteise arengut. Innustate teineteist igapäevaselt ja otsite koos uusi viise, kuidas treeninguid veelgi tõhusamaks muuta.

Avastate koos uut muusikat

Teil võib olla küll erinev muusikamaitse, kuid miks mitte koostada ühine playlist treeninguks? Otsige koos tempokaid lugusid, mille saatel on hea trenni teha.

Parem seks

Mida rohkem trenni teete, seda rohkem võhma on teil ka seksi jaoks. Teil on mõlemal rohkem energiat ja selle pärast muutub teie seksielu kindlasti paremaks.

Te motiveerite teineteist

Kui ühel teist ei ole tuju trenni teha, siis partner alati motiveerib seda tegema. Saate jätta teineteisele inspireerivaid sõnumeid. Kui keegi sinusse usub ja elab sinu arengule kaasa, siis on palju parem trenni teha.

Te saate pürgida ühise eesmärgi poole

Teatud oluliste sündmuste jaoks on alati tahtmine olla parimas füüsilises vormis. Planeerige näiteks ühine puhkus ja leppige kokku, et olete mõlemad selleks ajaks teatud eesmärgid saavutanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles