Naine jättis mehe maha sündsusetu tätoveeringu tõttu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Suurbritannias elav Stuart Valentino läks ühel õhtul sõpradega alkoholi tarbides veidi liiale ja otsustas, et on õige aeg uue tätoveeringu tegemiseks. Selliseid asju on ennegi juhtunud, kuid Valentino loo teeb omapäraseks see, et tema naine pidas tätoveeringut nii eemaletõukavaks, et otsustas mehe maha jätta.

Mehe uus tätoveering oli 15 sentimeetri pikkuse peenis, mis oli joonistatud mehe reie siseküljele. Tätoveering oli paigutatud jalale nii, et lühikeste pükstega paistab tätoveeringu ots välja. Asja teeb veelgi huvitavamaks see, et väidetavalt tätoveeris Valentino peenise oma jalale ise, kirjutab Elite Daily.

Valentino naine viskas uuele tätoveeringule ühe pilgu, sattus paanikasse ja väidetavalt viskas mehe kodust välja. Nelja lapse isa Stuart Valentino kommenteeris, et naise otsus ei üllata teda, kuna tegemist on mehe ühe rumalama teoga.

Naine üheks etteheiteks oli näiteks see, et uue sündsusetu tätoveeringu tõttu ei saa Valentino enam tütrega ujumas käia, kuna eemalt jääb mulje, et päris suguelund piilub pükste alt välja. 

Loo puändiks on see, et naise ise oli see, kes ostis mehele sünnipäevaks tätoveerimisvahendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles