Lugeja küsib: kas endast noorema mehega on vale suhtes olla?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

«Ma olen 59-aastane ja ma olen käinud kohtingutel 31-aastase mehega. Me oleme teineteisesse armunud, aga kuna meil on üsna suur vanusevahe, kas meie suhe on seetõttu vale?» küsib murelik naine.

Talle vastab naisteportaali Female First suhtenõustaja Lucy Walton-Lange.

«Kui te armastate teineteist, siis ei oma teie vanused mingit tähtsust. Paljudel inimestel on õnnestunud edukalt suhteid luua ja hoida hoolimata vanusevahest, seega pole mingit põhjust, miks sa peaksid teie suhtes kahtlema. Armastus loob suhtele väga tugeva aluse, kui teie vahel on armastus, siis te suudate kõigest üle olla.

Inimestel on ilmselt teie suhte kohta oma arvamus, mõni lepib sellega, mõni mitte. Sina ei vastuta teiste arvamuse eest – see on nende, mitte sinu probleem. Kui pead seda meeles, saad negatiivsusest alati üle.

Kui teie tulevikueesmärgid on samad, siis on teie suhtel juba väga tugev põhi. See kehtib iga armusuhte puhul, hoolimata partnerite vanusest. Kui oled koos inimesega, kes teeb sind õnnelikuks, siis pole üldse tähtis, mis aastal kumbki teist on sündinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles