Mehe kehakeel paljastab tema tõelisi tundeid sinu vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kehakeel on üks moodustest, kuidas inimesed omavahel suhtlevad. Kui suudad mehe tundeid pelgalt tema kehakeele alusel tõlgendada, siis saad ilmselt paremini aru, kas sellele mehele tasub läheneda või mitte.

Selleks, et saaksid aimu mehe tõelistest tunnetest, toome teieni seitse nippi, kuidas võiks mehe kehakeelt tõlgendada, kirjutab YourTango.

1. Kui mees naeratab, siis naeratavad ka tema silmad. Tõeline naeratus on selline, mis paneb ka silmad särama ja silmanurkadesse tekivad kurrud. Võltsnaeratus ilmutab end ainult mehe huultel.

2. Jälgi, kuidas asetsevad tema jalad. Kui mees tunned sinu vastu huvi, siis ta võib alateadlikult oma jalad sinu poole suunata. Sama kehtib ka käte ja pea kohta. Tema keha ütleb, et ta soovib sinu suunas liikuda. Kui tema keha on suunatud sinust eemale, siis see võib olla märgiks, et ta sooviks sinust võimalikult kaugele saada.

3. Kas ta tahab olla sulle võimalikult lähedal? Kui mees liigub sulle nii lähedale, et ta on sinu isiklikus ruumis, siis ta flirdib sinuga füüsiliselt. Tema keha annab sulle märku, et ta sooviks sinuga intiimset suhet luua.

4. Jalad ei luiska. Mehed teavad, kuidas varjata emotsioone oma näos ja mitte reeta seda, et nad valetavad, aga jalgadega ei oska nad valetamist varjata. Kui mees istub nii, et tema jalad on n-ö avatud, siis ta on enesekindel ja valitseb hästi oma territooriumit. Kui tema jalad on aga risti, siis võib sel olla mitu tähendust. Kui pealmine jalg on suunatud sinu poole, siis ta tahaks sinuga lähedasem olla. Kui pealmine jalg on suunatud sinust eemale, siis ta sooviks rohkem hingamisruumi.

5. Tema rindkere on suunatud sinu poole. Kui mees suunab kogu oma ülakeha sinu poole, siis ta annab märku, et tema kaitsemehhanismid on sel hetkel välja lülitatud. Ta ei kaitse kuidagi oma ülakeha ja südant ning on valmis näitama end sinule kõige õrnemast küljest.

6. Saladused peituvad tema silmades. Pole mingi saladus, et valetajad üritavad silmsidet vältida. Seda teavad ka valetajad ja nad võivad sundida end vestluskaaslasele silma vaatama vaid selleks, et varjata oma valetamist. Kui tahad kindlaks teha, kas potentsiaalne partner valetab, ei pruugi pilk teda reeta – aga silmade pilgutamine võib ta salaplaani paljastada. Kui ta pilgutab silmi keskmisest kiiremini (6–10 silmapilgutust minutis), siis võib see reeta, et ta valetab.

7. Ta jäljendab sind. Kui kaaslane teeb kõike nii nagu sina – kui ta peegeldab sinu tegusid –, siis see on kindel märk, et ta tunneb sinu vastu suurt huvi. Ta soovib sulle märku anda, et on sinu moodi ja sa meeldid talle.

Lisaks kehakeelele tasuks teada näiteks seda, et kui mees tunneb sinu vastu huvi, siis sinuga rääkides kasutab ta madalamat hääletooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles