Lihtne trikk, tänu millele küünelakk püsib kauem peal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole midagi hullemat, kui näed maniküüri kallal kaua vaeva ja siis juba järgmine päev hakkab küünelakk maha kooruma. Õnneks aitab selle vastu lihtne trikk, mida paljud naised ei tea.

Maniküüri mahakulumise vältimiseks tasub enne küünte värvimist need küünelakieemaldajaga puhastada, soovitab Good Housekeeping. See võib tunduda küll mõttetuna, kui su küüned pole eelnevalt värvitud, kuid aitab lakki kauem peal hoida.

Saladus peitub selles, et küünelakieemaldaja eemaldab küünte pealt sinna kogunenud rasu. Pole oluline, kas küünelakieemaldaja sisaldab atsetooni või mitte – igal juhul on tulemus sama.

Osad on harjunud maniküüri säilitamiseks kasutama küüntel enne värvimist aluslakki. See toimib sama hästi, kuid võtab rohkem aega. Kuid kui sul on küünelakieemaldaja nagunii vannitoas olemas, siis on see kergem viis. Kui oled küünelakieemaldajaga küüned ära puhastanud, siis võid kohe hakata küüsi lakkima ja ei pea ootama aluslaki kuivamist. Nii toimides püsib maniküür ilusana viis kuni seitse päeva. Kui kasutad lisaks sellele pärast küünte värvimist veel pealislakki, siis võib maniküür säilida veelgi kauem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles