Mida peaks oma partneri kohta enne täielikku pühendumist kindlasti teadma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui astutakse uue inimesega suhtesse, siis loodetakse ikka, et jäädakse elu lõpuni kokku. Kuid enne suhte liiga tõsiselt võtmist on soovitatav teatud asju oma silmarõõmu kohta teada.

Ükskõik kui veetlev sinu uus partner ka ei oleks, pikaajalise suhte jaoks on oluline jagada teatud põhiväärtuseid ja teineteist hästi tunda. Women's Health Magazine toob välja kuus asja, mida peaks oma partneri kohta enne täielikku pühendumist kindlasti teadma:

1) Kus ta tahab tulevikus elada?

Kui sina unistad armsas maamajas elamisest, kuid sinu partner ei loobuks mitte mingil juhul linnaelust, siis võib teil tekkida kooseluga raskusi. Pikaajalise suhte jaoks on sellises olukorras vaja osata leida kompromissi. Kui te ei arvesta sellega juba kohe suhte alguses, siis võib tulevikus teie vahel tekkida suur lahkheli.

2) Kas ta unistab isaks saamisest?

Kui sina tahaksid juba lähitulevikus peret luua ja lapsi saada, aga sinu partner ei ole selleks veel valmis, siis ei ole te ühel lainel. Oluline on teada saada oma kallima lähituleviku eesmärkidest ja plaanidest – kui teil on hoopis erinevad soovid, siis ei tasu vähemalt praegu loota suhte pikaajalisele kestmisele.

3) Kuidas ta rahaga ümber käib?

Kas su partneril on praegu mingid võlad kaelas ja kuidas ta plaanib nendest lahti saada? Kas ta oskab hästi eelarvest kinni pidada ja vajaduse korral säästa? Oluline on teada, et jagate samu väärtuseid raha ja eelarve kohta. Muidu võib teil tulevikus tekkida suuri raskusi ühise majandamisega.

4) Kuidas ta kohtleb oma ema?

Kui su partneril on oma vanemate ja perekonnaga head suhted, siis tõenäoliselt oli tal õnnelik lapsepõlv ja ta oskab oma lähedasi hästi kohelda. See on hea märk, sest siis kohtleb ta sind ka tulevikus hästi. Kuid alati ei pruugi halvad suhted ema või isaga olla halb märk – tema vanemad võivad olla lihtsalt raske iseloomuga ning ta võib siiski olla hea partner.

5) Kas ta on teenindajatega ebaviisakas?

Elementaarsete viisakusreeglite järgimine on hea märk sellest, et ta oskab kohelda inimesi austusega. Kui ta käitub restoranis ettekandjatega üleolevalt ja halvasti, siis ütleb see nii mõndagi tema tõelise loomuse kohta. Oluline on jälgida oma kallima käitumist just pingelistes olukordades: kui ta läheb väikeste ebameeldivuste pärast kiiresti närvi ja hakkab karjuma, siis on see halb märk.

6) Kui palju ta seksi tahab?

Enne täielikku pühendumist oleks mõistlik teada, kui palju seksi sinu partner suhtest ootab. Kui oluline on seks tema jaoks suhtes? Kas sa jagad temaga seda suhtumist? Oluline on arvestada oma partneri vajadustega ning leida selline suhtevorm, mis sobib teile mõlemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles