Sõbralikud laused, mis muudavad sind meeldivamaks inimeseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Öeldakse, et käitu teistega nii, nagu sina tahad, et sind koheldakse. Isegi kui hoolid oma lähedastest, siis ei pruugi sa seda oma sõnade ja käitumisega välja näidata.

Kas tahad näidata oma lähedastele välja, et hoolid neist? Allwomenstalk toob välja sõbralikud laused, mis muudavad sind meeldivamaks inimeseks:

«Kuidas ma saan aidata?»

Alati on tore, kui keegi pakub abi. Kui sa näed, et sõbral on palju tegemist, siis pöördu tema poole ja küsi, kas saaksid teda kuidagi aidata. Isegi kui sa ei saa teda kuidagi aidata, siis vähemalt oled seda pakkunud ja ta kindlasti hindab seda väga.

«Ma uurin selle sinu jaoks välja»

Kui keegi sinult midagi küsib, siis ära vasta lihtsalt «ei tea» ja proovi võimalusel teda siiski aidata. Enamik inimesi ei suvatse teiste inimese eest asju välja uurida, aga see on armas žest, mis läheb kindlasti talle hinge. Ole teiste inimestega lahke ja sulle vastatakse samaga.

«Ma hindan seda»

Kui keegi teine teeb sinu jaoks midagi head, siis ära kunagi unusta oma tänulikkust välja näidata. Tihti unustavad inimesed väikeste asjade eest tänada, kuigi seda peaks alati tegema. Ütle, et hindad seda, mida teine inimene sinu heaks tegi.

«Ma mõistan sind»

Kui su sõber läheb oma partnerist lahku, siis ära ütle ainult, et sul on kahju, vaid ürita tema olukorraga tõeliselt samastuda. Ole oma lähedastele rasketel olukordadel toeks ja kinnita neile, et üritad nende probleeme ja tundeid mõista.

«Ma olen olemas, kui sa tahad kellegagi rääkida»

Kui näed, et su sõber on endast väljas, siis küsi temalt, mis on juhtunud. Võib-olla tahab ta praegu olla üksi, kuid kinnita talle, et vajadusel võib ta alati sinuga ühendust võtta ja oled valmis teda ära kuulama. Kui ta on valmis, siis kindlasti avab ta ennast sulle.

«Ma usun sinusse»

Kui su lähedasel inimesel on suur unistus, siis kinnnita talle, et usud selle täitumisse. Inimestele annab väga palju jõudu juurde teadmine, et tema lähedased toetavad teda.

«Ma armastan sinuga koos aega veeta»

Isegi kui sa näed oma lähedast sõpra igapäevaselt, siis tuleta talle meelde, kui väga sa temaga koosveedetud aega hindad. See on tõeline kompliment, mis teeb kõikide tuju heaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles