Kuidas muuta oma partnerit voodis paremaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seks võib olla väga tundlik teema ja paljud inimesed ei julge oma partnerile öelda, kui nad ei ole nende voodieluga rahul. Kuid õnneks saab partnerit vahekorra ajal veidi suunata ka tegudega.

Iga tõeliselt pühendunud mees on tegelikult konstruktiivse kriitika üle väga õnnelik, kirjutab Cosmopolitan.com. Seksiprobleemidest tuleb rääkida rahulikult ja ei tohi hakata teineteist süüdistama. Kui siiski kardad rääkida, siin on mõned soovitused, kuidas saad teatud tegevustega oma partnerit voodis paremaks muuta:

1) Masturbeeri oma partneri ees – Sina tunned oma keha kõige paremini ja tead täpselt, mis sulle meeldib. Kui näitad oma partnerile, kuidas sa iseendale orgasmi tekitad, siis mõistab ta sinu soove edaspidi paremini. Järgmine kord seksides võtab ta kindlasti sellest õppust.

2) Võta vibraator kasutusele – Võta appi sekslelud ja palu oma partneril nendega endale mõnu teha. Kindlasti vürtsitab see teie voodielu ja annab su kallimale uusi oskuseid.

3) Mängige mängu – Kui su partner on nõus, siis võiksite mängida sellist mängu, et palute kordamööda teineteisele erinevaid asju teha. Enda korra ajal saad suunata oma partnerit tegema selliseid asju, mis sulle eriti meeldivad, ning edaspidi oskab ta neid asju ise teha.

4) Juhenda teda oma kätega – Ära ütle oma partnerile, mida teha, vaid parem näita! Võta tema kätest kinni ja pane need sinna, kuhu tahad. Nii ei riiva sa tema tundeid ega pea vahekorda jutuga katkestama.

5) Vaadake koos pornot – Vaadake koos teisi inimesi seksimas ja kui sulle pakub mingi poos või tegevus huvi, siis tee ettepanek, et võiksite seda järgmine kord proovida.

6) Seksige erinevates tubades – Magamistoas seksides võib lõpuks tekkida rutiin ja su partneri käitumine muutub harjumuspäraseks. Kui te vürtsitate oma seksielu ja lähete kuhugi mujale seksima, siis muutub ka su partner loomingulisemaks. Miks mitte proovida seksi köögis või elutoas?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles