Kümme asja, mis tekitavad esimesel kohtingul kõige enam tülgastust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uue inimesega kohtudes on esmamulje väga oluline. Isegi lilled ja šokolaadikarp esimesel kohtingul ei heasta seda, kui kaaslane ei järgi elementaarseid viisakusreegleid.

Oluline on jätta oma partnerile esimesel kohtingul endast võimalikult hea esmamulje. Female First toob välja kümme asja, mis tekitavad esimesel kohtingul kõige enam tülgastust:

Ebaviisakus − Üleolev suhtumine ja ebaviisakus jätab väga halva mulje. Kui kaaslane ei ole restoranis ettekandjaga viisakas, siis ütleb see nii mõndagi tema tõelise olemuse kohta.

Halb isiklik hügieen − Enne kohtingut oleks mõistlik käia pesemas. Halb hingeõhk ja mustad küünealused mõjuvad kaaslasele väga tülgastavalt.

Huumorisoone puudumine − Naljad muudavad esimest kohtingut veidi lõbusamaks ja õhkkonda vabamaks. Kui kaaslane ei oska nalja teha ega naljadest aru saada, siis võib kohting olla väga piinlik.

Isekus − Kui üks inimene ei lase teisel üldse rääkida ja jutustab ainult endast, siis jätab see halva mulje. Kohtingutel peab valitsema dialoog, mitte monoloog.

Äkkviha − Kõik ei pruugi alati minna nii, nagu tahame. Kuid ärritavates situatsioonides on oluline jääda rahulikuks ja mitte vihastada, sest muidu jääb sinust halb mulje.

Autoga sõites telefoniga rääkimine − Kui võtad oma kaaslase enda auto peale ja vastad autot juhtides telefonikõnedele, siis võib teine inimene tunda suurt hirmu.

Kohtingu ajal sõnumite saatmine − Miks sa üldse tahtsid kohtingule minna, kui veedad nüüd terve aja telefonis?

Maitsetu riietus − Esimesele kohtingule minnes võiks üritada võimalikult hea välja näha. Riietus võib esmamuljet väga palju mõjutada.

Higised peopesad − Kõik muutuvad esimesel kohtingul närviliseks, aga kui sul lähevad peopesad väga higiseks, siis ei tasu kätt suruda.

Räpane auto − Kui su auto on räpane, siis näitab see seda, et oled lohakas ja ei pea hügieenist lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles