Armastus käib endiselt kõhu kaudu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias läbi viidud uuring näitas, et kümnest mehest üks kaotab naise vastu huvi, kui selgub, et ta ei oska süüa teha.
 

Uuring, mis analüüsis 3000 inimese suhtumist kodus valmistatud toitu ja romantilistesse söökidesse, näitas, et armastus käib endiselt kõhu kaudu, kirjutab FemaleFirst.

Samas oli meeste seas rohkem neid, kes arvasid, et kodus valmistatud õhtusöök on veelgi romantilisem kui väljas söömine - ehk peitub põhjus selles, et mehed näevad siin võimalust hinnata partneri sobivust? 12 protsenti meestest tunnistas, et kui naine ei oska süüa teha, kaotavad nad tema vastu huvi.

Romantilise õhtusöögi jaoks sobivaimaks peetakse uuringu järgi Itaalia kööki, teiseks jäi üllatuslikult Briti köök ning kolmandaks - imponeerides vaid 9 protsendile inimestest - Prantsuse köök.

Samuti selgus, et ligi kaks kolmandikku küsitletutest on oma kohtingukaaslasele mulje avaldamiseks süüa teinud ning enamikul on kodune romantiline õhtusöök edukalt õnnestunud. Lisaks mainis tervelt 85 protsenti küsitletutest, et kui kohtingukaaslane valmistaks neile õhtusöögi, avaldaks see muljet.

Tervelt pool vastanutest, nii meestest kui naistest, tunnistas ka seda, et kodune õhtusöök annab suurepärase võimaluse, et avaldada esimest korda armastust, pakkuda välja ühine romantiline väljasõit või koguni teha abieluettepanek.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles