Mis juhtub, kui kanda aktiivsusmonitori vahekorra ajal?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Redditi kasutaja noveltysin kandis vahekorra ajal Fitbiti aktiivsusmonitori ja avaldas Fitbiti salvestatud näitajad, et ka teised näeksid, kuidas reageerib aktiivsusmonitor seksikale «treeningule».

Redditi kasutaja kirjutas, et Fitbit hakkas tema südamelööke mõõtma hetkel, kui eelmäng oli kestnud 20 minutit. Redditisse lisatud jooniselt on näha, et aktiivsusmonitor mõõtis naise aktiivsust 8 minuti ja 59 sekundi vältel, kirjutab Independent.co.uk.

Aktiivsusmonitor salvestas keskmiselt 109 südamelööki minutis, mis on võrreldav rasva põletava treeninguga. Südamelöögid tõusid 123 löögini minutis hetkel, mil naine sai esimese orgasmi. Noveltysin, kes on enda sõnul sportlik, täpsustas, et tavaliselt on tema südamelöökide kiiruseks 60 lööki minutis. 

Imguris on naise lisatud joonist vaadatud üle 2 miljoni korra ning kommentaarides on tekkinud väga elav arutelu. Noveltysin kirjutas, et paljud keskenduvad vahekorra kestusele, kuid tema jaoks polnud see üldse oluline, sest seksi ajal jääb aeg justkui seisma. Kommenteeritud on ka seda, et naine sai orgasmi enne meest ja paljude arvates on see kahtlane. 

Paljud naised on aga saanud sellest inspiratsiooni ja on kirjutanud noveltysinile, et plaanivad ka ise selle eksperimendi läbi teha.

Vaata palju kõmu tekitanud joonist siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles