Galerii: Iris Janvieri Veneetsiast inspireeritud kollektsioon

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iris Janvieri uus kollektsioon «My Little Italy» on inspireeritud Veneetsiast. Veneetsia on unikaalne maagiline linn, mis asub keset vett, maa ja taeva piiril. Veneetsia on gondlite, kanalite ja ajatu kunsti linn. Linn, mis on nii ahvatlev ja eriline, et ei jäta kedagi külmaks.

Iris Janvier avastas Veneetsiat läbi kunstniku silmade. Moeloojad käisid kohtades, mis inspireerisid kuulsate kunstiteoste sündi ja ka nende uut pildiseeriat.

Suvekollektsioon on värviderohke, eriliselt särava meeleoluga ning toob kaasa värsket energiat ja dünaamikat. Uute disainide eesmärk on inspireerida reisiseiklusteks ja maailma avastamiseks. 

Kollektsioonis on pikad kleidid nii palavaks suveargipäevaks kui ka eksklusiivsete kaunistustega kleidid erisündmusteks, lühemad vaba lõikega puuvillased ning moodsa «midi» pikkusega siidkleidid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles