Ideaalne kaaslane, aga halb seks – mida teha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida ta siis tegelikult tahab?
Mida ta siis tegelikult tahab? Foto: Scanpinx

Mõned inimesed võrdlevad seksi pitsaga – isegi siis, kui see pole kõige parem, on see ikkagi hea. Aga kas see on ikka nii? 

Glamour viis meeste ja naiste seas läbi küsitluse, millest selgus, et mõned inimesed on nõus olema suhtes inimesega, kellega nad pole kõige paremat seksi kogenud. Ent enamik vastanutest ütles, et seks on väga oluline ja nemad ei sooviks olla sellises suhtes.

Järgnevalt on välja toodud kümne mehe ja kümne naise vastused küsimusele, mida teha siis, kui partner on imeline, aga seks temaga jätab soovida.

Naiste vastused:

  1. «Käisin kohtingutel väga kena, hooliva, meeldiva ja romantilise mehega, aga kui me esimest korda voodis olime, siis ma ei tundnudki teda enda sees. Ma teadsin, et meie suhtest ei saaks asja.»
  2. «Kui mees on halb kaaslane, siis pole võimalik teda heaks muuta, seda ei tohiks isegi kaaluda. Aga kui ta on halb voodikaaslane, siis seda on kahtlemata võimalik muuta.»
  3. «Ma tahan, et mees erutaks mind ja suudaks mind magamistoas üllatada. Kui ta ei suuda härjal sarvist haarata ja mind rahuldada, siis ma kaotan kiirelt huvi.»
  4. «Elus on palju olulisemaid asju kui seks. Ma ei hooli sellest, kas mees suudab mind orgasmini viia, kui ta on hea kokk, kuulab mu muresid ja kohtleb mind hästi. Ma oskan väga hästi ka üksinda omale rahuldust pakkuda.»
  5. «Olin kunagi koos mehega, kes oli voodis nii ebakindel, et ta küsis minult pidevalt, kas mulle meeldib see, mida ta teeb. Lõpuks ma ei osanud enam viisakalt öelda seda, et ta ei peaks mind nii agressiivselt võtma.»
  6. «Seks on väga oluline. Keskpärasest seksist jääb väheks, seks peab olema imeline.»
  7. «Suhtes on tähtis see, et teineteist toetatakse ja esitatakse teineteisele väljakutseid. Kui mees on mulle toeks, siis me suudame üle olla nigelast seksist.»
  8. «Mu kallim ei tahagi eriti seksida. Minu sugutung on kindlasti tema omast kõrgem. Kui me seksime, siis see on üsna keskpärane, aga sellest piisab mulle, et suhtega rahul olla.»
  9. «Kui seks on paaril esimesel korral halb, siis ära arva, et see võiks paremaks muutuda. Pole võimalik mehele õpetada, et ta seksiks naisega kuumemalt. Seda lihtsalt ei saa teha. Jaluta parem kohe tema juurest minema.»
  10. «Seks on armusuhte keskne osa. Ühel õhtul aitas kallim mind ühe mu töömurega ja ma sain temaga seksides enneolematu orgasmi veel enne, kui meil sai õhtusöök valmis. Sellised õhtud muudavad meid lähedasemaks.»

Meeste vastused:

  1. «Ma tahan, et naine oleks n-ö täispakett. See tähendab, et ta on ilus, tal on hea iseloom ja ta teab, mida magamistoas teha.»
  2. «Kui naine on mehe jaoks õige kaaslane, siis peaks mees olema suuteline selgelt ja enesekindlalt naisega seksist rääkima, et seda paremaks muuta.»
  3. «Seks pole kõige tähtsam. Ma olin kunagi koos naisega, kel polnud üldse kogemusi ja ta oli väga halb voodipartner, eriti siis, kui ta üritas mulle oraalseksi teha. Ta teadis ise ka, et pole kõige osavam ja ta soovis end paremaks muuta, seega ta oli väga avatud. Ja sellest sai alguse vestlus teemal, kuidas mina saaksin ka temale parem voodipartner olla.»
  4. «Halb seks – hoolimata sellest, kui kaunis on naine või kui tugev on teievaheline side – võib suhte kiirelt lõpetada. Kurb, aga tõsi.»
  5. «Üks mu kaaslane oli voodis nii halb, et veel päevi hiljem ei suutnud ma lakata mõtlemast meie ebamugavale vahekorrale. Ta teeskles ja tegi veidraid häälitsusi, see lihtsalt ei tundunud õigena. Teist korda ma seda kogeda ei tahaks.»
  6. «Ma ei usu, et seks on nii tähtis. Kui sina arvad, et naine oli halb, siis mõtle sellele, et tema võib sinu kohta sama mõelda. Kui teie vahel on tugev side, siis kindlasti saate ka seksiga seonduvatest probleemidest üle.»
  7. «Seks on tähtis! Välimus ja teievaheline keemia võivad hääbuda, aga kui seks on hea, siis saate vähemalt ühele asjale kindlad olla.»
  8. «Ma olin kunagi armunud ühte oma kolleegi. Kõik, mida ta tegi, oli minu silmis üliseksikas. Isegi koopiate tegemise suutis see naine seksikaks muuta! Me otsustasime seksida ja see oli täiesti kohutav. Kontoris oli pärast seda väga ebamugav käia.»
  9. «Olen praeguse kallimaga kuus aastat koos olnud ja seks oli suhte alguses väga kuum – tegime seda lausa kolm korda õhtu jooksul. Nüüd on seks muutunud igavaks ja me teeme seda üsna harva. Ma olen leppinud mõttega, et seks võib muutuda suhtes ebaoluliseks ja ma armastan teda sellest hoolimata.»
  10. «Ma olen kuulnud, et seks vallandab kehas hormoone, mis muudavad sind partneriga lähedasemaks. Kui seks on halb, siis ei soovi kumbki teist seksida ja siis pole te ka kuigi lähedased. Seega jah, seks on tähtis.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles