Noor naine leidis internetist võõra, kes on täpselt tema nägu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Amanda Fisher on 23-aastane Texase osariigis elav neiu, kellele on sageli öeldud, et ta meenutab välimuselt Zooey Deschaneli ja Katy Perryt. Seega kui sõbranna kirjutas Fisherile, et leidis Instagramist naise, kes meenutab välimuselt Fisherit, ei pööranud ta esialgu sellele tähelepanu.

Ent kui ka teised tema tuttavad hakkasid mainima, et neiud on välimuselt väga sarnased, tekitas see Fisheris huvi. Fisher otsis üles nimetatud neiu fotod ja oli väga üllatunud, kuna oleks justkui vaadanud oma peegelpilti, kirjutab Elite Daily.

Fisheri sõnul näeb tema «identne kaksik» välja nagu Fisheri ema nooruses. «Kõige suurem erinevus, mida ma meie vahel märganud olen, on nina. Tema nina meenutab rohkem mu ema oma,» sõnas noor naine.

Fisher üritas Instagrami vahendusel naisega ühendust saada, aga ta ei saanud vastust. Ta postitas foto Imguri ja lootis, et saab sel moel oma teisikuga ühendust. Paar päeva hiljem sai Fisher vastuse, et fotol olev naine on 22-aastane Meredith Pond, kes elab Indiana osariigis. 

Amanda Fisher otsis Meredith Pondi Facebookist üles ja neiud on päris palju suhelnud. Fisheri sõnul pole nad hetkel veel kokku leppinud kohtumist, aga talle meeldiks Pondi ka näost näkku näha. 

«Ma lugesin, et igal inimesel on maailmas vähemalt kuus või seitse teisikut. Ma olen alati mõelnud, et väga veider oleks nende inimestega kokku saada,» selgitas Fisher. 

Vaata neiude fotosid siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles