Grand Rose Spa - aus ja siiras lõõgastusoaas keset linna

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Grand Rose

Postimees külastas kaheksat veekeskust ja spaad üle Eesti. Siinkohal avaldame Kuressaares asuva Grand Rose Spa ülevaate.

GRAND ROSE SPA HOTEL
Kuressaare, Saaremaa

Kui kuressaarlased või ilma kureta saarlased võtavad jutuks kesklinna Grand Rose spaa- ja saunakeskuse Rosaarium, siis räägitakse ikka saunadest. Küsitakse: lähed saunadesse, jah? Keegi ei paista mäletavat keskuse ametlikku nime.

Sel polegi tähtsust, sest just saunade poolest on Rosaarium tuntud – neid on tervelt neli. Tõsi, nii mõnigi kord on soolasaun – see kõige parem – lihtsalt suletud. Jäävad auru-, aroomi- ja soome saun, kõik ilusti-kenasti basseinide lähedal.

Soome sauna ees on kohe väike külmaveebassein ja sealsamas ka toober. Kui ei taha vette karata, võid endale jääkülma vett kaela tõmmata. Valik on sinu. Sealsamas on ka jäätükid, mida «toodab» seina ehitatud kala.

Spaa- ja saunakeskuse ruum on kaunikesti liigendatud ja funktsionaalne, samas võib esmakordsel külastusel tekkida väikene segadus – niivõrd palju väikesi soppe ja sopikesi mahub ühte suuremasse ruumi.

Ja tundub, et ruumikujundajal olid silme ees antiiksed saunad. Või lihtsalt antiikkultuur. Samas ei jäta spaa vanaaegset muljet, sest siiski on mõeldud ka tänapäevastele lahendustele ning püütud sulatada uut vanaga.

Läbiva kaunistuselemendina on kõikjal kasutatud roosi. Ääremärkusena olgu öeldud, et isegi WC on stiliseeritud, rääkimata põhiruumist, kus paiknevad basseinid ning mulli- ja Jaapani vann.

Suuremal basseinil on üksainus puudus – seal ei saa ujuda, vaid sulistada. Kokkuvõttena: spaas on küll mõeldud mitmesugustele massaaži- ja lõõgastusvõimalustele, aga ujuma tasuks küll kusagile mujale minna.

(Ene Kallas, Meie Maa)

LÜHIDALT

Mis teeb keskuse eriliseks? Saunad

Atraktsioonid? Puuduvad

Pikim ujumisrada? Ujumisvõimalus puudub

4 erinevat basseini-veesilma: suur bassein, lastebassein, kuumaveebassein, külmaveebassein

Pakutavad lisateenused? Erinevad hooldused, paketid, toitlustus.

Välibassein? Puudub

Saunad? Soolasaun, aurusaun, Soome saun, aroomisaun.

Teeninduse üldhinnang: Tavapärane. Hinnangu viib alla see, et mõnikord unustavad teenindajad ees fuajees ennast telefoniga rääkima. Koguni niimoodi, et kui tuleb teine teenindaja (tavaliselt on letis üks), tuleb hoopis tema poole pöörduda, muidu võib ootama jäädagi. Muidu on kõik viks ja viisakas.

Kellele sobib? Sobib eelkõige lõõgastuseks, ka lastega peredele. Miks mitte ka romantikutele, seda enam, et paarikesi kohtab seal päris sageli.

Vaata lisaks: www.grandrose.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles