Kümme stiilinippi näitlejanna Meryl Streepilt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meryl Streep.
Meryl Streep. Foto: ADREES LATIF/REUTERS

Meryl Streepilt on nii mõndagi õppida – näiteks seda, kuidas olla karm ülemus, kuidas väärikalt vananeda ja kuidas ignoreerida seda, mida teised sinust arvavad. Ent lisaks sellele on Meryl Streepil ka väga hea stiilitaju ja temast tasuks eeskuju võtta.

AFP
AFP Foto: Theo Wargo/NBC/AFP

Meryl Streep teab, millise lõikega rõivad sobivad tema kehakujuga, ja tal on aastatega välja kujunenud oma stiil. Huff Post Style tõi välja kümme stiilinippi, mida tasuks Meryl Streepi eeskujul järgida.

1. Kui oled avastanud, et teatud värvikombinatsioonid sobivad sulle eriti hästi, jää neile truuks.

2. Kui sul on ilus (vihma)mantel, siis pole oluline, mida sa selle all kannad.

3. Prillide abil saab ka kõige igavama riietuse palju stiilsemaks ja huvitavamaks muuta.

4. Ära pelga julgeid lõikeid või värve, need võivad su välimuse lausa jumalikuks muuta. Näiteks Meryl Streep käis ühel Oscarite galal kuldses kleidis, mis oli sama värvi kui ihaldusväärne auhind, mille omanikuks Streep sel õhtul ka sai.

AP
AP Foto: Craig Ruttle/AP

5. Aeg-ajalt kanna sellise värvitooni või lõikega rõivaid, mida keegi sinult oodata ei oskaks. Üllatused võivad väga positiivse tulemuse anda.

AP
AP Foto: Paul Drinkwater/AP

6. Pükskostüüm on väga mugav ja samas ka stiilne rõivaese, mis sobib igas vanuses naistele.

7. Õlakud ei ole minevikku hõlma vajunud, neid võib julgelt kasutada ka praegusajal.

8. Kui kannad laiema lõikega pluusi, kampsunit või pintsakut, rõhuta oma vöökohta vöö abil. See toob esile naiseliku figuuri.

9. Eksperimenteeri erinevate kangastega. Võid sobitada mitu kihti teineteise peale.

10. Silmatorkav kaelaehe muudab iga rõivakomplekti põnevamaks. Eriti hea on kasutada suuri aksessuaare ühevärviliste rõivaste peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles