11 müüti naiste orgasmide kohta, mis ei vasta tõele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Orgasmide kohta levib mitmeid valearusaamu, mis võib panna naisi halvasti tundma. Fakt on  see, et naiste orgasm erineb meeste omast ning seda tuleb endale teadvustada.

Naiste orgasme on tihti keerulisem mõista kui meeste omasid. Selle pärast toob Huff Post välja 11 müüti naiste orgasmide kohta, mida ei tohiks uskuda:

1. Orgasm on seksi ajal naiste ainus eesmärk

Seks pakub naudingut ja eelkõige muudab selle heaks eriline lähedustunne oma partneriga. Orgasm on kõigest sellega kaasnev boonus. Seksi ajal keskenduvad naised eelkõige oma partnerile ja tegevusele endale, mitte ei sea peamiseks eesmärgiks orgasmi.

2. Kõik naised võivad kergelt saada mitu orgasmi järjest

Naistel veab, sest neil on võimalus saada mitu orgasmi järjest. Kuid ära lase romantilistel filmidel ennast eksitada − tegelikkuses paljud naised ei ole seda kogenud. Isegi kui naine on võimeline saama mitu orgasmi järjest, siis see ei tähenda, et see on kerge ja juhtub iga kord.

3. Kõikidele naistele meeldib romantiline seks

Ka headele tüdrukutele meeldib vahepeal ulakusi teha. Filmidest võib jääda mulje, et naistele meeldib eelkõige romantiline aeglane seks. Kuid tegelikkuses võivad paljud eelistada hoopis midagi metsikumat.

4. Orgasmi võib vahel teeselda

Isegi kui mõned naised teesklevad orgasmi, siis tegelikult ei ole see üldse hea. See jätab mehele eksliku mulje, et ta ei pea naise rahuldamiseks rohkem vaeva nägema. Tuleb endale teadvustada, et naised ei saa seksides alati orgasmi ja see on täiesti normaalne.

5. Kondoom rikub seksi

Kindlasti ei tohi selle valearusaama pärast kaitsevahendist loobuda. Seks kondoomiga pakub naistele isegi rohkem rahuldust, sest siis ta teab, et on kaitstud suguhaiguste ja planeerimata raseduse eest.

6. Ükski naine ei taha kähkukat

Selliseid üldistusi ei maksa teha, sest kõik naised on erinevad. Tegelikkuses väga paljud naised lausa armastavad kähkukaid. Kõik oleneb sobivast ajast, kohast ja tujust.

7. Kui sul on kogenud partner, siis ei ole sekslelusid vaja

Kõikidel naistel ei ole kerge orgasmi saada. Selle pärast on hea proovida sekslelusid, et naist veelgi rohkem rahuldada.

8. Kõik naised on võimelised kergelt orgasmi saama

Paljud mehed eeldavad, et naine peaks saama orgasmi 3-5 minutiga. Kuid see ei õnnestu paljudel naistel. Naise kliitorit on vaja stimuleerida keskmiselt 20–30 minutit, et orgasmi saada. Kuid ka see ei garanteeri midagi.

9. Sekspoos ei ole naiste orgasmi puhul oluline

Sekspoos on naistel orgasmi saamisel väga oluline. Osades poosides saab kliitor paremini stimuleeritud ja on suurem tõenäosus orgasmi saada.

10. Vaginaalne seks on naiste orgasmi puhul kõige olulisem

Ainult vahekord ei vii naisi tihti orgasmini. Ainult 25 protsenti naistest on võimelised orgasmi saama ainult vaginaalsest seksist. Kuid enamik naisi vajavad orgasmiks ka kliitori stimuleerimist.

11. Mehe orgasm on tähtsam kui naise oma

Naise orgasm on sama tähtis kui mehe oma. Kuigi naistel võtab selle saamine kauem aega, siis on igal naisel õigus orgasmi kogeda ja selle nimel peaks vaeva nägema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles