Noort ema kritiseeritakse sõbranna lapse imetamise pärast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jessica Anne Colletti lisas ülemaailmse imetamise päeva puhul sotsiaalmeediasse foto, mis on saanud väga palju kriitikat. Fotol on Colletti kahe poisipõnniga, keda ta parajasti imetab. Imetamises pole ju midagi imelikku, kuid vaid üks neist poistest on tema enda poeg, teine on ta sõbranna poeg.

Colletti on sõbranna poega, 16-kuust Mateod hoidnud alates sellest, kui poiss oli viiekuune. Colletti arvates pole selles midagi imelikku, kui ta aeg-ajalt sõbranna poega rinnaga toidab. Colletti sõbrannal, 24-aastasel Charlie Interrantel pole selle vastu midagi, et sõbranna tema poega imetab, kirjutab RedBook Magazine.

Colletti sõnul toimib lastehoidmine lausa nii hästi, et Charlie Interrante kolis hiljuti oma pojaga Colletti ning tema abikaasa juurde. Kuna väike Mateo ei talu rinnapiimaasendajat, on Interrante arvates ideaalne lahendus see, et Colletti toidab vajaduse korral tema poega oma piimaga. Interrante sõnul on Colletti parim ema, keda ta tunneb ja ta ei julgeks oma poega kellelegi teisele usaldada.

Kuigi see, keda imetav ema otsustab toita, pole teiste inimeste asi, on paljud arvamusel, et see, mida Colletti teeb, pole sugugi õige. Kriitikud on naist süüdistanud selles, et ta rikub Mateo sideme oma pärisemaga ja mõned on noort naist lausa perverdiks kutsunud.

«Ma tean, et imetamine on mõlema poisi jaoks kasulik. Keegi ei suuda mind vastupidises veenda,» sõnas Colletti, kes jagas vastuolulist fotot just seetõttu, et imetamine on tema arvates loomulik ja ilus tegu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles