Kümme märki, et su kallim on alles poisike, mitte mees

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lõpuks ometi leidsid mehe, kes suudab sind naerma ajada ja kellega koos olles tunned end täiesti vabalt. Aga... vahel on sul tunne, et tegemist pole mitte sinuvanuse meesterahva, vaid hoopis teismelise poisikesega!

Kuidas aru saada, et su kallim pole mitte tõeline mees, vaid hoopis lapsik poisike? Female First tõi välja kümme märki, mis aitavad seda tuvastada.

1. Kui ta sööb, siis on terve laud ja tema riided toidujäänuseid täis. Ta näeb välja nagu täiskasvanud mees, aga lauakombeid pole talle vist kunagi õpetatud ja ta ei suuda süües oma rõivaid puhtaks jätta.

2. Ta on ükskõikne. Ta ei hoolitse eriti oma välimuse eest, ta võib vahel (kogemata) su tundeid riivata, ta võib teiste tunnete suhtes märkamatu olla. Aga kui tal endal on kõht tühi või kui teda vaevab mõni muu mure, siis eeldab ta kõigi tähelepanu.

3. Talle meeldib olla räpane. Kui väljas on vihma sadanud, võib ta muretult hüpata poriloiku; kui ta peaks midagi süüa valmistama, on terve köök üks suur segadus.

4. Tema sõbrad jäävad sageli tema juurde ööseks. Vahel juhtub see ilma, et sinuga oleks keegi nõu pidanud. Pimedas tualetti minnes võid avastada, et võõrad magavad täiesti suvalistes kohtades.

5. Ta on ebaviisakas. Kui sul on parajasti telefonikõne pooleli ja ta pöördub sinu poole, siis ta ei vaevu oma hääletooni vaiksemaks võtma. Sageli on ta nii lärmakas, et sa tunned tema pärast piinlikkust.

6. Ta on lapsik. Ta teeb sageli labaseid nalju ja peaaegu kõik asjad meenutavad talle suguelundeid, mis ajab teda alati naerma.

7. Ta ei oska rahaga ümber käia. Ta ostab sageli asju, mida teil vaja pole või mida sina oma koju ei taha ja ta unustab ära need asjad, mida sa oled palunud tal osta.

8. Ta ei oska süüa teha. Ta saab muna praadimisega hakkama, aga sellega tema oskused köögis kipuvad piirduma.

9. Ta saab sageli vigastada. Ta käib teravate esemetega hooletult ringi ja seetõttu on tal sageli vigastusi. Oled pidanud teda korduvalt traumapunkti sõidutama.

10. Ta suudab iga olukorra naljaks pöörata. Mõnikord on see väga tüütu, sest temaga pole võimalik tõsistel teemadel rääkida, aga enamasti on see tore, sest ta suudab su tuju alati heaks teha.

Lapsiku mehega koos olemisel on ka üks suur pluss: sa saad temaga olles end täiesti vabalt tunda ega pea millegipärast piinlikkust tundma, sest ta ei pane sulle midagi pahaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles