Mõnusaid ideid romantilisteks augustiõhtuteks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Käes on august! Viimane ametlik suvekuu, mil õhtud on mõnusalt sumedad, ööd jälle pimedad, kuid õhusooja veel jagub, et järve- ja merevesi püsiksid ujumiseks paras. Kui aga aktiivne suvi seljataga ning puudu jääb ideedest, mida veel võiks neil õhtutel ette võtta, siis leiad ehk siit mõned head mõtted!

1. Minge vaatama tähesadu. Sel nädalal sajab tähti! Eriti kaunis ja vaatemänguline pidi perseiidide tõttu olema hommeöine taevas, seega paki kaasa tekk, sõida või vänta linnast välja ning leia mõnus koht heinamaal või rannal, kus selitada ning kukkuvaid tähti lugeda. Ära unusta, et iga kukkuva tähega saad soovida soovi! 

2. Mine kallimaga päikeseloojangupiknikule. Selleks ei pea sugugi reisima kaugele – piknikku saab pidada kasvõi oma tagaaias! Augustiõhtused päikeseloojangud on kaunid ja värvilised ning boonusena ei pea enam poole ööni ootama – seega saab piknikku pidada ka tööpäeva õhtul!

3. Leia endas seikleja ja mine alasti ujuma! Soovitatav oleks muidugi leida selleks inimtühi rand ning eriti eksootiline on alasti ujuda öösiti. NB! Järgi siiski kõiki ohutusnõudeid, ära mine vette tundmatus kohas ning kindlasti mitte purjus peaga! Öösel ujuma minnes jälgi ka, et sul oleks kaasas kaaslane, kes turvaks.

4. Avasta Eestimaa loodust. Õhtuti on mõnus seigelda mööda Eestimaa rabasid: millised värvid, millised helid! Võta abiks RMK kaardid ja leia huvitav kant, mida avastada.

5. Proovi midagi ekstreemset. Kui sul on katsetamata veel kajaki- või kanuusõit, siis just nüüd on hea hetk see järele proovida! Kes teab, äkki peitub sinuski aerutamisfänn?

6. Lõbutse linnadžunglis. Suvega on tekkinud kõikjale lugematu arv uusi ja huvitavaid kohvikuid, puhveteid ja restorane. Miks mitte võtta ühel õhtul kallimal käest ning uudista ringi oma kodulinnas turistina, astudes sisse kohtadesse, kuhu tavapäraselt sisse ei piiluks?

7. Sõida linde vaatlema! Eestimaa sajad järved ja järvekesed, mis alati pole ehk varustatud kauni rannaribaga, kus peesitada, on koduks paljudele linnuliikidele. Võta kaasa linnuaabits ja binokkel, pane end korralikult riidesse, et parmud ei sööks ja puugid lihtsalt ligi ei pääseks, ning uudista, milliseid sulelisi meil elab. Kahekesi koos võsas passides võib hinge täitsa hasart pugeda: kes näeb esimesena sookurge?

8. Mine stand-up-komöödiat vaatama. Näiteks Comedy Estonia korraldab ka suvel ägedaid komöödiasõusid. Näiteks sel neljapäeval toimub baaris Pudel avatud mikrofoniga komöödiaõhtu, kus saavad kätt ja naljasoont proovida kõik, kel on selleks julgust. Vahest on sinuski peidus naljahammas?

9. Tehke õhtust tõeline elamus, mida mäletada. Ükskõik, mida te ka kahekesi ette ei võtaks – telefonid on teil ju kaasas? Miks mitte proovida sel korral kõik armsad momendid üles pildistada, hiljem fotod korralikult välja printida ja päriselt käegakatsutavasse albumisse kleepida? Sinna võib lisada kõiksugu mäletamisväärseid tšekke, paberilipikuid, õllealuseid ning kasvõi teeveerelt korjatud karikakra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles