Milline naine on meeste arvates ideaalne armuke?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Öeldakse, et blondiinid tunnevad elust rohkem rõõmu kui brünetid. Tundub, et paljud mehed võtavad seda väidet väga tõsiselt, sest kui meestelt uurida, millise naisega tahaksid nemad kõrvalsuhtes olla, eelistab enamik mehi blondiine brünettidele.

Veebileht SeekingArrangement.com uuris ligikaudu poolelt miljonilt abielumehelt, milline naine on nende arvates ideaalne armuke. Meeste vastustest selgus, et 61 protsenti meestest eelistaks armukesena naist, kellel on blondid juuksed.

Vanuse poolest võiks ideaalne armuke olla 26–32-aastane, tal võiks olla vähemalt bakalaureusekraad ja ta ei tohiks olla suitsetaja. Alkoholiga võiks naisel olla suhe hea, st sotsiaalses olukorras võtab naine klaasi veini.

47 protsenti meestest arvas, et täiusliku armukese silmavärv võiks olla roheline. 37 protsendi arvates võiks armukese nahavärv olla hele.

Huvitav oli see, et koguni 98 protsenti meestest arvas, et ideaalne armuke võiks olla vallaline. 33 protsenti meestest avaldas arvamust, et ideaalne armuke võiks olla sportlik. Lisaks meeldiks meestele see, kui naine tegeleb joogaga, on energiline, sensuaalne ja avatud mõtteviisiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles