Levinud valed, mida mehed tihtipeale naistele räägivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised kurdavad sageli, et mehed ei tee muud, kui ainult valetavad neile. Kuidas võiks mehe valesid tõlgendada?

YourTango pani kirja kõige enam levinud valed, mida mehed naistele sageli räägivad, ja nende võimaliku tähenduse.

1. «Ma ei tea, miks ülemus tahab, et ma nädalavahetusel tööd teeks, aga ma ei saa talle vastu hakata. Ma luban, et selline asjade korraldus ei kesta kaua.»

Olete paar aastat suhtes olnud ja enamasti on mehe töögraafik väga etteaimatav. Ühel päeval teatab ta, et peab hakkama nädalavahetustel tööl käima. Kas mees on tööülesandeid juurde saanud või on asi milleski muus? On üsna suur tõenäosus, et mees petab sind. Sa võid endale kinnitada, et ta on usin töötaja, aga tegelikult on tema «tööks» armukese rahuldamine.

2. «Miks mul on kaks telefoni? Üks on pere ja sõprade jaoks, teine ärikõnede jaoks.»

Mõnel mehel on tõesti mitu mobiiltelefoni, mida kasutada era- ja ärikõnede jaoks. Ent ole ettevaatlik: mõned naistemehed on üsna uhked selle üle, kuidas nad suudavad mitme telefoniga ära hoida seda, et nende erinevad naised saaksid teineteise olemasolust aimu. Kui mees lubab sul üht oma telefoni näppida ning valitud kõnesid vaadata, kuid teisele ei lase sind ligi, siis on midagi korrast ära.

3. «Ma olen sageli Kadriga sellepärast, et ta on mu parim sõbranna. Meie vahel pole midagi intiimset, selles võid kindel olla.»

Selles pole midagi veidrat, kui su mehel on üks või mitu naissoost tuttavat. Ilmselt on sinugi sõprade seas mõned mehed. Aga kui su sisetunne on korduvalt aimu andnud, et mehe ja tema sõbranna vahel võib olla midagi enamat, siis tasuks olla ettevaatlik.

4. «Ma tean, et kell on palju, aga ma tahaks hea meelega kellegagi aega veeta. Ma ei ürita sind voodisse meelitada.»

Iga kord, kui mees ütleb reaalselt välja, et ta ei ürita sind voodisse meelitada, võid kindel olla, et tegelikult üritab küll. Kui ta üritab sind veenda, et võiksid teda mõnel õhtul enda poole kutsuda, siis ilmselt on mehel seksuaalne tagamõte.

5. «Muidugi ma ei mõelnud sinuga kohtudes ainult seksist. Ma pole nii pealiskaudne.»

Ära usu meest, kes väidab, et ta ei mõtle seksist. Kui mees saab mõne uue naisega tuttavaks, siis ühel hetkel mõtleb ta kindlasti sellele, kuidas oleks selle naisega seksida. Sa ei usu? Pane mees proovile: ütle talle, et sa ei kavatse enne abielu kellegagi seksida. Vaata, kas mehe huvi sinu vastu on endine või käitub ta teisiti kui varem. 

6. «Kallis, ma ei tea, kes see naine oli.»

Kujuta ette, et jalutad kallimaga tänaval ja teile tuleb vastu võõras naine, kes käitub nii, nagu ta teaks su kallimat juba pikemat aega. Ära usu, kui mees väidab, et ta ei tunne seda naist. Isegi, kui nad pole parimad sõbrad, on nad tõenäoliselt kusagil kohtunud ja mees avaldas naisele mingil moel muljet.

7. «Ma pole sulle helistanud, sest mu graafik on väga tihe olnud.»

Äkki tal on palju tegemist, sest ta on edukas firmajuht ja vastutab oma ettevõtte tegemiste eest? Võimalik. Aga äkki on tal lihtsalt niivõrd palju erinevaid silmarõõme, et ta ühel hetkel ei suuda enam oma aega kõigi vahel võrdselt jagada. Ka see on võimalik.

8. «Muidugi ma tahan sinuga abielluda. Me oleme nii kaua koos olnud, varsti ostan sulle ka sõrmuse.»

Ei tasu arvata, et kui mees ja naine on juba pikka aega koos olnud, siis pole naisel mõtet enam abieluettepanekut oodata. Mõni mees palub naise kätt pärast viit koos oldud aastat, ent leidub ka neid, kes teevad abieluettepaneku pärast 15 koosveedetud aastat. Suhteeksperdid on aga veendunud, et enamasti teavad mehed umbes kolme aasta möödudes, kas neil on plaanis naise kätt paluda või mitte. Mees võib kosimist edasi lükata, kuna ta ei tunne, et oleks majanduslikult piisavalt kindlustatud, või kuna ta on lihtsalt ebakindel. Aga kui sina oled kindel, et soovid abielluda, siis mõtle hoolikalt, kas tasub olla koos mehega, kes seda aina edasi lükkab.

9. «Kullake, ma jätan oma naise peagi maha. Ta pole minu jaoks õige, hoopis sina oled.»

Kui sina oled armukese staatuses ja mees väidab, et jätab oma abikaasa sinu pärast maha, võid üsna kindel olla, et ta ei tee seda. Armukesed langevad sageli selle vale lõksu, kuid tegelikult ei tasu seda uskuda.

10. «Kallis, sa ju tead, et ma armastan sind. Kuidas sa saad mu tunnetes kahelda?»

Paljud naised kogevad südamevalu sellepärast, et nad on lausa «sõltuvuses» ühest kaalukast lausest: «Ma armastan sind». Iga edukas naistemees teab, et kõige kiirem viis naise südame võitmiseks on talle armastust avaldades. Need kolm sõna mõjuvad naisele kui armurohi. Siiraid mehi on väga kerge valetajatest eristada. Siiras mees ei avalda armastust kunagi seksi ajal ega vahetult pärast seksi. Ta teeb seda siis, kui sa seda üldse oodata ei oska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles