Meestele: kuidas soojendada naise südant?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised väidavad, et kõige armsam tegu on see, kui mehed  teevad neile süüa. Kuid mehed mõtlevad teisiti ja usuvad, et naistele muljet avaldamiseks tuleb neid autoga sõidutada.

Tegelikult on väikesed igapäevased asjad need, mis lähevad hinge ja jäävad meelde. Female First toob välja lisaks söögi tegemisele kuus moodust, kuidas naise südant soojendada:

Komplimendi tegemine

Kõikidele naistele meeldivad komplimendid nende välimuse või tegutsemise kohta. See paneb nad ihaldusväärsena tundma, mis suurendab lähedustunnet oma partneriga.

Nõude pesemine

Majapidamiskohustused võivad naisele olla suur koorem. Kui mees haarab ohjad enda kätte ja peseb vabatahtlikult nõud ära, siis on naine kindlasti väga õnnelik.

Toidupoes käimine

Kui mees on nõus naise asemel toidupoes käima, siis võib see olla tõeline õnnistus. Nii ei saa naine osta impulsiivselt selliseid asju, mida hiljem võib kahetseda, ning hoiab oma aega kokku.

Kingituse tegemine

Väike kingitus võib naisele olla suurim kompliment. See näitab, et mees mõtleb naise peale ka vabal ajal ning tahab naist millegi armsaga üllatada.

Nädalavahetusel üllatuse tegemine

Enamikule naistele meeldivad üllatused. Kui mees palub reede õhtul naisel oma kotid pakkida ja väljasõiduks valmistuda, siis muudab see naise kindlasti väga õnnelikuks. Väike nädalalõpureis mõjub alati kosutavalt.

Naise kottide tassimine

Kui mees pakub naisele abi tema raskete kottide tassimisel, siis näitab see välja, et härrasmehelikkus pole täiesti kadunud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles