Kümme märki, et oled valmis kõigest loobuma ja minema seiklema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tunned vahel, et sinu elu on justkui pausile pandud? Et miski ei eruta sind enam ja elu ei liigu edasi? Suhted vajavad endisest rohkem tähelepanu ja sa ei mäletagi enam, mida tähendab lõbutsemine.

Mõtled vahel, et tahaksid omale uut elu, uut tööd, uusi sõpru ja uut kallimat. Praegused ei paku sulle lihtsalt enam rahuldust. Sulle tundub, et kõik, mis su ümber toimub, on igav ja üksluine. Oma elu lähemalt vaadates oled sageli mõelnud: olen valmis uueks seikluseks. Aga mis sind takistab? 

Järgnevalt on välja toodud kümme märki, mis viitavad sellele, et sa oled valmis loobuma kõigest, mis sul praegu on, ja astuma vastu uutele seiklustele, kirjutab Elite Daily.

1. Miski ei paku sulle enam rõõmu

Mõtled sageli, mida oma eluga peale hakata. Need asjad ja tegemised, mis sind varem erutasid, ei paku sulle enam mingit huvi. Tunned, et oled kõige vastu kirge kaotamas. Varem tegid kõike südame ja hingega, kuid nüüd imestad ainult, kust sa enne kõige jaoks energiat leidsid.

2. Kõik inimesed ärritavad sind

Astud uutesse sotsiaalsetesse olukordadesse alati negatiivse hoiakuga. Sa isegi ei vaevu inimestele võimalust andma. Teised inimesed mõjuvad ärritavalt ilma, et nad selleks midagi teeksid. 

3. Oled väsinud sellest, et sinust ei tehta välja

Vahel tööl või sõprade seltskonnas olles tundub, et teistel on omavahel jagada mõni hea sisenali, mida sinule pole räägitud. Sulle lihtsalt tundub, et sa oled teiste jaoks nähtamatu, kuna sageli jäetakse sinu olemasolu tähelepanuta. Tunned ka seda, et sinu tööd ei hinnata, ja seetõttu kannatavad su töötulemused. 

4. Kulutad rohkem aega uue töö otsimisele kui praeguse töö tegemisele

Hommikul ärgates ja tööpäevaks valmistudes valdab sind tüdimus. Sa ei taha enam oma praegust tööd teha ja kulutad lõviosa ajast uue töö otsimisele. Kuigi sul võib päeva jooksul olla mitu ülesannet, jätad sa need tegemata, sest tööotsing on sinu jaoks olulisem. Tahad, et su karjäärirada oleks oluliselt erinev olemasolevast.

5. Kodus olles ei teki sul kodust tunnet

Linn, kus elad, on hakanud sind lämmatama. Korter on liiga pisike, su elu ei mahu sellesse enam ära. Oled oma kodulinnas, aga tunned suurt koduigatsust. Igatsed kohta, mida sa pole veel külastanud. Tahaksid ringi reisida ja see närib üha enam su hinge. Tunned, et pead põgenema.

6. Käid sageli üksinda väljas

Kuna teised inimesed ärritavad sind, eelistad sageli üksi olemist. Teistega kohtumine ei paku sulle lihtsalt huvi, sest sa suudad taluda vaid iseenda seltskonda. Tahaksid tutvuda täiesti uute inimestega, kes tooksid su ellu veidike värskust ja uut hingamist.

7. Töötad iseenda vastu

Tunned niivõrd suurt igavust, et oled hakanud alateadlikult hävitama stabiilseid suhteid ja üldse kõike head, mis su elus on. Tülitsed partneri ja pereliikmetega, ka sõbrad saavad oma osa. Kuna sa oled äärmiselt õnnetu, tahad, et ka kõik teised oleksid õnnetud. Kui märkad, et oled hakanud aktiivselt iseenda vastu töötama ja oma elu hävitama, siis oled kindlasti valmis uueks seikluseks.

8. Otsid internetist sageli reisipilte

Kulutad oma vaba aja sageli reisiblogide lugemisele ja ilusate reisifotode vaatamisele. Läbi artiklite ja fotode saad tunda, et oled mõnes unelmate reisisihtkohas, aga kui pead tagasi reaalsusesse naasma, siis on reisikihk veelgi suurem kui enne. 

9. Sa ei mäleta enam, mida tähendab olla õnnelik

Oled pidevalt pahas tujus. Sa ei mäletagi, millal viimati õnnelik ja rõõmus olid. Kõik, mis su elus on, on lihtsalt niivõrd igav. Igast sinu keharakust õhkub rahulolematust. Kui elu ei tee sind enam õnnelikuks, siis on kindlasti aeg midagi muuta.

10. Elu ei paku sulle enam väljakutseid

Sinu igapäevased tegemised on rutiinsed ja sa teed neid kui robot. Kui varem mõjus ümbritsev keskkond sulle motiveerivalt, siis nüüd ei suuda sa oma silmi lahtigi enam hoida. Kui su elust puuduvad väljakutsed, võib tekkida tunne, et su aju on täiesti kasutu organ. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles