Märgid, et sinu uus mees mõjub sulle halvasti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastus võib vahel olla pime ja suhe ebatervislik. Uues suhtes võid olla värskest armastusest niivõrd pimestatud, et ei saa aru, kui mees ei käitu sinuga hästi.

Yourtango toob välja hoiatavad märgid, et sinu uus mees mõjub sulle halvasti:

1. Teie suhe arenes liiga kiiresti

Te kohtusite alles mõnda aega tagasi ning juba olete kokku kolinud. Kui suhe areneb väga kiiresti, siis ei pruugi te teineteist veel niivõrd hästi tunda.

2. Tema probleemid on nüüd sinu probleemid

Su uuel mehel on palju probleeme. Sa kuulad tema muresid ja pead teda pidevalt toetama. Mees loodab palju sinu peale ja oled saanud omale palju uusi kohustusi.

3. Te olete kolmekesi suhtes

Mees suhtleb endiselt väga tihedalt oma eksiga ja paratamatult segab see teie suhet. Ta elab poolenisti minevikus ja ei suuda edasi liikuda.

4. Ta küsib sinult rahalist abi

Meil kõikidel on aeg-ajalt rahalisi probleeme, aga kui oled alles suhtesse astunud, siis ei ole mõistlik kohe oma partnerilt laenu küsida. Ära lase ennast lollitada ning ära laena uuele mehele kergekäeliselt raha.

 5. Ta väidab, et ei saa ilma sinuta elada

Filmides võib see olla romantiline, aga kui päriselus keegi ütleb, et ta ei saa ilma sinuta elada, siis ei ole see hea märk. See tähendab, et ta on väga sõltuv ja klammerduv inimene ning võib sellega sinu isiklikku arengut takistada.

6. Ta tekitab ebavajalikke tülisid

Kui mees tekitab iga väiksemagi asja pärast põhjuseta tüli, siis see on halb märk. Sellise inimesega on raske olla pikalt õnnelikus suhtes.

7. Teie suhe piirdub seksiga

Kui olete kahekesti, siis veedate aega ainult magamistoas. Ainult seksile ja füüsilisele külgetõmbele ülesehitatud suhted ei ole täisväärtuslikud ega kesta kaua.

8. Ta teeb sinuga ainult viimasel minutil plaane

Ta ei taha sinuga plaane ette teha ning võtab ühendust ainult siis, kui temal peaks tekkima vaba hetk. See näitab, et ta ei taha sulle oma aega palju pühendada.

9. Ta ei taha sinuga suhtesse astuda

Kui olete juba mõnda aega kohtamas käinud, kuid mees ei taha isegi pärast mitut kuud või aastat sinuga suhtesse astuda, siis ei ole mees sinu jaoks õige.

10. Teie suhe on saladus

Kui varjate oma suhet teiste inimeste eest, siis ei ole tegemist õige suhtega.

11. Ta reisib pidevalt

Kui ta ei suuda ühel kohal paigal püsida ja rändab kogu aeg ringi, siis ei taha ta tõenäoliselt tõsist suhet. Kui sina otsid just pikaajalist suhet, siis ei tasu sellise mehega koos olla.

12. Ta lubab palju asju, kuid mitte ükski neist ei saa tõeks

Ta on sulle juba ammu lubanud, et tutvustab sind oma vanematele ja sõpradele, kuid kumbki pole juhtunud. Kui suhe ei arene kuidagi edasi, siis ei tasu selle mehe lubadusi uskuda ja temaga koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles