Vali oma põhilõhn sodiaagimärgi järgi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sünnikuu võib mõjutada nii armuelu kui soenguvalikut. Kuigi horoskoope ei maksa liiga tõsiselt võtta, on need siiski lõbus meelelahutus, mis annavad palju mõtteainet.

Kui astroloogilise kalendri järgi võib saada aimu inimese iseloomu kohta, saab selle põhjal valida isegi parfüümi. Lõhnaekspert Anne Nelson Sanford jagab PopSugaris nõuandeid, kuidas võiks eri päikesemärkide esindajad ennast või oma ruume lõhnastada, et see nende isiksusega kõige paremini klapiks. 

Jäär

Energiline Jäär on tuntud selle poolest, et utsitab kõiki teisigi tegutsema. Ta on entusiastlik juht, kes ei karda väljakutseid, kuid kui ta on tasakaalutu, võib kergesti tähelepanu kaotada ja rajalt kõrvale astuda. Seedripuu aitab Jääral kahe jalaga maa peal püsida ja keskenduda, et alustatu ka lõpule viia. 

Sõnn

Kuigi Sõnn on usaldusväärne, loominguline ja sensuaalne, võib ta vahel olla ka kitsarinnaline ja veidi kangekaelne. Emotsionaalsete ja vaimsete probleemide korral võib palju abi olla tubakaõiest, mis avab meeled ja tõstab tuju. Selle õli peen loomus sobib Sõnnile, kes eelistab kvaliteeti.

Kaksikud

Kirju seltsieluga Kaksikud tahavad suhelda ja seigelda. Nad on nutikad, arukad ja nende seltsis on mõnus olla. Samas on Kaksikutel ka kalduvus klatšida ja liialdada. Lavendel mõjub kahe näoga iseloomule rahustavalt, toitvalt ja aitab tasakaalu luua.

Vähk

Hoolitsev ja väga emotsionaalne Vähk on sitke ja truu. Need imelised omadused võivad ka äärmustesse kalduda, mistõttu võib Vähk olla mõnikord eriti tujukas ja endassetõmbunud. Sel puhul aitab tema tuju tõsta gardeeniaõis, mis toob emotsionaalse Vähi maa peale tagasi. 

Lõvi

Pühendunud, optimistlik ja romantiline Lõvi kaldub kiitlema ja naudib tähelepanu keskmes olemist. Lõvi kuningliku loomusega sobib hästi roos, mis tasakaalustab tema veidi äärmuslikumaid omadusi ja toob esile romantilise poole. 

Neitsi

Lojaalne, nõudlik ja perfektsionistlik Neitsi võib palju kasu saada oliibanumist, mis on viirukivaikudest üks levinumaid. Sel on väga mitmekülgne lõhn, mis taltsutab Neitsi loomust ja ei lase tal üle pingutada. Oliibanum aitab Neitsil vabamalt võtta ja lööb ta pea selgeks. 

Kaalud

Iseloomu poolest on Kaalud intellektuaalsed, sarmikad ja diplomaatilised, soovides olla teistele meele järele. Kaalud on rahumeelsed ega salli konflikte, mis võib jätta mulje, et nad on laisad või  neil on igav. Kaalude sensuaalse poolega sobivad hästi kokku musta pipra vürtsikad noodid, mis ergutavad füüsist ja turgutavad vereringet. 

Skorpion

Enesekindel ja müstiliselt külgetõmbav Skorpion on peo hing, kes naudib paljude imetlust. Oma keevalise iseloomu pärast tekib tal aga vaenlasi sama kergesti kui sõpru. Tuberoosi eeterlik õli sobib imeliselt tema intensiivsuse ja iluga ning aitab emotsioone kontrolli all hoida.

Ambur

Enesekindel, lahke ja väga ainulaadne Amburi naine on seltsiv ja seiklusjanuline. Selleks, et mõnikord oma üleliigset energiat taltsutada, tasub tal proovida vetiveeriaõli mõju.

Kaljukits

Kaljukitse iseloomustavad enim kindlameelsus ja siirus. Ta on sündinud juht, kes on tugev, keskendunud ja praktiline. Mõnukord võiks ta veidi vabamalt võtta. Oma sensuaalse poole leiab ta kergemini üles jasmiini abiga.

Veevalaja

Tõe ja õigluse otsingul Veevalaja on kindlameelne ja loominguline, kuid ta mõte läheb kergesti uitama. Petitgraini ja neroli eeterlikud õlid aitavad tal tasakaalu leida ja loominguliselt mõelda. 

Kalad

Unistavad, loomingulised ja intuitiivsed Kalad on muheda loomu ja väga hea kujutlusvõimega. Nende parim valik on sandlipuu, mis aitab neil reaalse maailmaga paremini ühenduses olla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles