Eesti disain kui hästi hoitud saladus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Osta.ee moeblogi annab teada, et on koondanud Eestis tegutsevad disainerid ühele veebilehele Eesti Disain. 

Leht on valmimisjärgus ja pidevas muutumises, mis tähendab, et iga nädal lisandub olemasolevatele võrratutele toodetele lisa. Sellelt lehelt võid kerge vaevaga leida kingituse heale sõbrale või lapsele, kauni kleidi, ehted või käekoti endale, sooja kudumi-jaki külmadeks ja rõsketeks sügisõhtuteks, põneva lambi elutuppa või hoopis isikupärase riiuli seina.

Foto: Tootja foto

Seinakell «Jazz»

Lisaks saad hakata lugema blogis ilmuvaid intervjuusid vahvate disaineritega, kes nende toodete loome taga peituvad. Kes nad on? Kuidas nad on toote loomiseni jõudnud? Milline on nende lugu? Võin omalt poolt kinnitada, et tegu on paeluvate ja sisukate inimestega. Neil on, mida öelda. Sul jääb üle vaid lugeda.

Foto: Tootja foto

Kokomo tähtedega pitskleit

Kuigi disainerite nimistu, kes on Eesti Disaini lehega liitunud ja liitumas, on juba täitsa arvestatav, kutsun sind «üles andma» disainereid ja nende tooteid. Kui sa tead kedagi, kes teab kedagi, kelle tooted võiksid sinna sobituda, siis ootan sind, sinu sõpra, onu või tädi, naabrinaist, naabrimeest ja miks mitte hoopis vanaema või vanaisa minuga ühendust võtma ning kirjutama terje@osta.ee. Ehk on jäänud mõni andekas disainer kahe silma vahele või on ta äsja alustanud ja pole veel oma toodetega turule jõudnud. Tegu võiks olla väikeettevõtjaga, kelle tooted liigituksid sõnapaari Eesti Disain alla. Toode peab olema kvaliteetne, omanäoline ning kindlasti valmistatud Eestis. Kui tunned, et jutt käib sinust või sinu andekast sugulasest-tuttavast, siis anna endast või teistest julgelt märku!

Eesti Disaini leheküljele saad siit. Head šoppamist!

Foto: Tootja foto

Nööpsadul

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles