Miks mehed kardavad abielluda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui paljud naised unistavad oma pulmapäevast juba lapsest saadik, siis mehed sageli abiellumisest nii vaimustuses ei ole. Miks see nii on?

Paljud pikaajalises suhtes olevad naised hakkavad ühel hetkel mõtlema abiellumise peale ja ootavad abieluettepanekut. Yourtango toob välja meeste suurimad kartused, mis puudutavad abiellumist:

Vabaduse kaotamine

Meestel, kes pole abielus, on palju vabadust. Nad saavad olla muretud ja vabad. Isegi need, kellel on kallimad, tunnetavad, et neil on teatud vabadus ikka alles. Kui oled abielus, siis on kohustusi palju rohkem ja oled ühe inimesega ametlikult seotud. Mees kardab, et siis peab ta igast oma tegevusest naisele aru andma ja ei saa vabadust nautida.

Muutused

Muutused on alati hirmutavad ning abiellumine on kindlasti väga suur samm. Paljud mehed kardavad, et peavad abielludes muutma oma tervet elustiili. Ta peab nüüd olema palju vastutustundlikum ja arvestama pidevalt oma naisega.

Kohustused

Pärast abiellumist on mehel palju rohkem kohustusi. Nüüd moodustavad nad naisega ametlikult leibkonna ja peab hakkama majapidamist üleval pidama. Mehele jõuab kohale, et ta on nüüd ametlikult täiskasvanu ja peab vastutama oma tegude eest.

Lapsed

Lapsed on paljudele parim osa elust, aga nende saamine võib alguses olla väga hirmutav. Abiellumine on märk sellest, et peagi ootavad lähedased, et saaksite oma esimese lapse. Lastega kaasneb samuti väga palju kohustusi ja lapsevanemaks saamise edasilükkamine on üheks põhjuseks, miks mehed ei taha abieluga kiirustada.

Lahutus

Osa mehi ei taha abielluda, sest see on suhtele suur katsumus ja võib lõppeda lahutusega. Kui mehe enda vanemate abielu on purunenud, siis on mõistetav, et ta pelgab ise sama saatust. Ta hindab oma suhet ja ei taha, et see laguneks. Selle pärast võtavad mehed abiellumist väga tõsiselt ja tahavad enne seda põhjalikult järele mõelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles