Noor moetalent Birgit Kool esitleb uut autorikollektsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Kool "Reptile"
Birgit Kool "Reptile" Foto: Anete Palmik

Auhinnatud Eesti noor moelooja Birgit Kool esitleb 13. augustil kell 18.00 Vaal Galeriis oma järjekorras juba kaheteistkümnendat autorikollektsiooni. 

Seekordne kollektsioon «Reptile» iseloomustab senisest kõige paremini disainerit ennast ning on suunatud enesekindlale naisele, kes soovib olla moodne ning teistest eristuda.

 «Reptile» Foto:
 «Reptile» Foto: Foto: Anete Palmik

Esitlusele tuleva 20 käsitööna valminud disaini seast võib leida nii suvisemaid kleite, pluuse ja seelikuid, kui ka sügisesse linnapilti väga hästi sobivaid jakke ja mantleid. «Tegemist on minu seni kõige suurema kollektsiooniga, mis on ühtaegu nii moodne kui aegumatu, mugav ja romantiline,» räägib Birgit.

Kollektsioonis on materjalidest kasutatud siidi, sametit ja mugavat puuvillkangast, samuti põneva elemendina mööbliriiet, mis on võimaldanud tekitada mahukamaid vorme. Kollektsiooni värgigamma on ehitatud üles musta ja valge ning särava rohelise silmapaistvatele kontrastidele.

Foto: 
Foto: Foto: Taavi Luhamaa

Noore moelooja jaoks on esimene mahukam autorikollektsioon edukas järg senisele üheteistkümnele kollektsioonile, millest kuus on võitnud erinevaid auhindu. Birgit Kool on kokku osalenud pea 30 erineval moekonkursil, teiste seas MoeAken ja ERKI moeshow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles