Mida võib magamistoa värv öelda sinu isiksuse kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui seinad oskaksid rääkida, siis võiksid need toas elavate inimeste iseloomu kohta paljastada nii mõndagi.

Magamistuba on kindlus, kus pärast pikka päeva saab lõõgastuda. Good Housekeeping toob välja, mida võib magamistoa värv öelda inimese isiksuse kohta.

Kollane

Kui sul on kollane magamistuba, siis sinu jaoks on juba kell kümme hommikul keskpäev. Sul ei ole vaja ärkamiseks äratuskella – oled harjunud vara ärkama. Sa oled hommikuti kõige produktiivsem ning tahad päikesevalgust võimalikult palju nautida.

Valge

Uni on sinu elus väga oluline ja rahulik ööuni pärast pikka päeva on sinu peamine soov. Sinu magamistuba on justkui pelgupaik, kus saad lõõgastuda ja rahulikult olla. Võid küll kaunistustega tuppa veidi värvi lisada, kuid eelistad valget värvi põhjusega: see mõjub rahustavalt ja muudab ruumi avaramaks.

Tumesinine

Sul on kõikide asjade kohta oma arvamus ja sa ei karda seda teistele avaldada. Sulle meeldib kange kohv ilma suhkru ja kooreta, sulle meeldib poliitilistel teemadel kaasa rääkida ja sa hindad inimesi nende raamaturiiuli põhjal. Kuigi see võib olla karm, siis sind selline ellusuhtumine ei heiduta.

Beež

Sa ei vaja palju asju, kuid tead täpselt, mis sulle meeldib ja mida tahad, ega lepi vähemaga. Sul läks kindlasti kaua aega, et leida ideaalne beež toon oma magamistoa jaoks.

Hall

Harmoonilise magamistoa ja halli värvi kasutamise idee tuli tõenäoliselt sisustusajakirjast. Oled avatud uutele ideedele, kuid tahad tulemust enne näha. Vajad tõendeid, et need ideed toimivad, alles siis julged neid katsetada.

Sinine

Kui pidid valima oma magamistoa värvi, siis tegid valiku mõne sekundiga. Sa oled alati armastanud sinist värvi ja selle pärast tahtsid ka oma kõige isiklikumasse tuppa sellist tooni. Tead väga hästi, mis sulle meeldib, kuid samas sa ei ole perfektsionist ega võta elu liiga tõsiselt.

Pruun

Sa ei vahetaks mitte kunagi ehtsaid raamatuid digitaalsete versioonide vastu. Armastad lugeda ja hoiad tõenäoliselt palju raamatuid ka oma magamistoas. Oled tõeline raamatukoi ning veedad iga võimaliku vaba hetke raamatuid lugedes.

Roheline

Oled äärmiselt viisakas inimene, sul on palju aksessuaare ja tead täpselt, millist veini õhtusöögi kõrvale tellida. Sõbrad pöörduvad oma muredega alati sinu poole. Samal ajal oled ikkagi väga lõbus inimene, kuigi magamistuba on suhteliselt konservatiivne.

Roosa

Kutsuksid hea meelega kõik sõbrad oma magamistuppa aega veetma, sest see näeb nii ilus ja viimistletud välja. Armastad inimestega suhtlemist ning naudid väga väljas käimist ja pidutsemist. Roosa värv magamistoas näitab, et igatsed oma teismeliseaega ja tahad olla võimalikult nooruslik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles