Jaapanist tungib peale meigitrend, mis jätab mulje, et naisel on pohmakas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Turses ja punetav nahk ning tumedad kotid silme all on ilmselge tõestus, et sul pole kõige parem olla. Usu või ei, aga mõned jaapanlannad tahavad nimme just sellised välja näha.

Jaapanist pärit uus veider trend kannab nimetust «byojaku», mis tõlkes tähendab haiglast. Sealmail võib seda meigitrendi kohata juba väga paljude moeajakirjade kaantel ja sotsiaalmeediakanalites, vahendab Women’s Health.

Pohmelli või haiglase välimuse saavutamiseks kantakse silme alla rohkelt põsepuna. Kuidas seda täpsemalt teha, võib õppida arvukatest Youtube’i meigiõpetusvideotest, nagu näiteks see

Lääne naised näevad enamasti just kurja vaeva, et tumedaid silmaaluseid peita ja nahatooni ühtlustada. Seevastu näitavad meigiõpetused, et kehva enesetunde väljendamiseks peab üksjagu vaevagi nägema.

Kuigi praegu võib see trend meile tunduda väga kummaline, ei tasu imestada, kui see mõne aja pärast ka siia kanti jõuab, nagu mitmed teised jaapanlannade ilutrendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles