Kim Kardashiani meigikunstnik jagab üllatavaid ilunippe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kim Kardashiani pikaajaline isiklik meigikunstnik Mario Dedivanovic pidas loengu, kuidas ta loob staarile veatu välimuse.

Loengu ajal näitas meigikunstnik Kim Kardashiani peal samm-samm haaval, kuidas teha naisele iseloomulik meik, vahendab Marieclaire.com. Siin on mõned soovitused, mida meigikunstnik jagas:

1. Kanna meik peale kindlas järjekorras

Kim Kardashianil kulub tavaliselt meigi tegemiseks ja juuste sättimiseks umbes kaks tundi. See protsess on kujunenud naise jaoks täppisteaduseks. Kui tahad teha meiki nagu Kim Kardashian, siis soovitab Dedivanovic järgida kindlat järjekorda: kreemita nahk, värvi kulmud, kanna jumestuskreem peale, pane lauvärvi , pane peitepulka, kasuta silmapliiatsit, pane ripsmetušši ning veel lauvärvi, vajadusel pane kunstripsmed  ning seejärel kontuuri nägu ja värvi huuled.

2. Kui magad meigiga, siis kasuta tumedat satiinist padjapüüri

Kim Kardashian tunnistas, et ta teeb vahel uinakuid ja ei võta selle jaoks meiki maha. Selle pärast kasutab ta tumedat satiinist padjapüüri. Pärast uinakut vaatab ta kiiresti peeglisse ja värskendab veidi jumestust. «Oluline on magada võimalikult õrnalt ja kasutada tumedat satiinist padjapüüri. Alati pärast uinakut kontrollin, kas mu meik on ikka korras,» rääkis naine.

3. Beež lauvärv olgu sinu parim sõber

Beež kreemjas lauvärv on Kim Kardashiani meigikunstniku peamine salanipp. Ta kasutab seda laugudel, et muuta silmi suuremaks ning paneb seda ka teiste lauvärvide alla, et silmameik püsiks kauem peal.

4. Kasuta jumestuskreemi ka kõrvadel ja kaelal

See võib tunduda küll liialdusena, aga kindlasti ei tohi korraliku meigi juures ära unustada ka oma kõrvu ja kaela.

5. Tee selfisid digikaameraga

Kui meigikunstnik sai Kardashiani meigiga valmis, siis toodi naisele selfide tegemiseks tavaline digikaamera. Naine tunnistas, et see on tema saladus, miks kõik tema selfid nii ideaalsed on.

Mario Dedivanovic soovitab kõigil naistel investeerida korralikku huulepliiatsisse, jumestuskreemi ja kulmuvärvimise komplekti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles