Galerii: Tiina Talumees esitles Jaapanist inspireeritud kleidikollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Augustikuu esimesel päeval toimus Kuressaares Arensburgi Päikeseterrassil juba kolmandat suve järjest moebränd «Tiina by Tiina Talumees»  kaunis show.

Lisaks suviste kleitide etendusele musitseerisid Kristel Aaslaid ja Taavi Paomets. Pärast moeetendust oli avatud pop-up butiik, kus soovijatel avanes võimalus esitletud rõiva- ja ehtekollektsiooniga lähemalt tutvuda ning endale meelepärane ese soetada. Lisaks oli võimalik tutvuda ainulaadse Magnum Couture by Tiina Talumees kollektsiooniga ning loositi välja Magnum Couture kõrvarõngad.

Seekordses suvises Tiina by Tiina Talumees kollektsioonis hakkavad silma Jaapanist inspireeritud kirsiõiemotiivid, mis toovad meieni värske värvipuhanguna suurlinnade selle hooaja lillemustrite moetrendi. Esmakordselt on kollektsiooni lisandunud jahedamatel suveõhtutel asendamatud kerged mantlid.

Tiina by Tiina Talumees on väikeseeria rõivabränd, mis toodetakse Tiina Talumehe Moestuudios erinevatesse suurusnumbritesse.

«Olen selle brändi loonud tegusale edukale naisele, kes vajab rõivast, milles ta näeb hea välja terve päeva ja mis oma hinnalt on oluliselt kättesaadavam, kui erilistel hetkedel kantav kõrgmood. Nii ei pea ka endale igapäevast riietust valides loobuma Eesti oma kvaliteetse disaini eelistamisest,» rääkis Tiina Talumees, kelle sõnul kollektsiooni mudelitest saab perfektselt kokku sobitada tervikuna toimiva garderoobi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles