Selged märgid, et teie suhe viib kindlasti abieluni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled juba mõnda aega suhtes olnud, siis lähevad mingi hetk mõtted kindlasti abiellumise peale. Kuidas aga aru saada, kas peaksite abielluma?

Abiellumine on igas suhtes suur samm ja enne seda peab kindlasti kõik hoolega läbi mõtlema. Yourtango toob välja kümme selget märki, et olete abieluks valmis ja võite terve ülejäänud elu koos veeta:

1) Teievahelise suhtlusega on kõik korras

Saate rääkida oma partneriga kõigest. Te võite mõlemad rääkida vabalt oma tunnetest ja hirmudest ning avaldada arvamust kartmata, et su partner mõistab sind hukka.

2) Tahate kõike jagada esimesena oma partneriga

Kui teil juhtub töö juures midagi head või halba, siis teavitate kohe sellest oma partnerit. Te teate, et võite alati oma partnerit usaldada ja elate teineteise elule kaasa.

3) Te armastate koos aja veetmist

Te olete mõlemad kõige parema meelega oma partneriga koos. Naudite teineteise seltsi ja armastate kõike koos teha. Teil on tore nii kahekesi kodus olles kui ka väljas käies.

4) Te austate ja toetate teineteist

Te toetate teineteist igas olukorras. Elate kaasa üksteise karjäärile ja hobidele. Suhtute oma partnerisse alati suure lugupidamisega ja kaitsete vajaduse korral tema au.

5) Te mõtlete mõlemad ühise tuleviku peale

Te ei karda üksteisele pühenduda ja räägite rõõmuga ühisest tulevikust. Olete elevil, et saate veeta terve elu koos.

6) Aktsepteerite teineteist sellisena, nagu olete

Armastate teineteist sellisena, nagu olete, ja olete leppinud ka üksteise vigadega. Te saate aru, et ükski inimene ei ole täiuslik, aga te sobite hästi kokku ning olete selle üle õnnelikud.

7) Te ei ela minevikus

Olete mõlemad jätnud oma eelmised suhted minevikku ja teid ei hoia mitte miski tagasi. Te olete kokku kasvanud ja teineteisele pühendunud ning elate olevikus.

8) Te tunnete teineteise vastu külgetõmmet

Te olete oma partneriga parimad sõbrad, kuid tunnete ikka teineteise vastu seksuaalset külgetõmmet. Suudlused tekitavad teis endiselt head tunnet ning armastate üksteise keha.

9) Te tahate alati tülisid korralikult lahendada

Igas suhtes on aeg-ajalt tülisid, kuid teie oskate neid ilusti lahendada. Te panustate mõlemad oma suhtesse ning lahendate erimeelsusi rahumeelselt.

10) Te kuulate teineteist

Räägite teineteisele kõigest ning oskate ka üksteist kuulata. Olete valmis vajaduse korral oma partnerile aega pühendama ning keskendute tema jutule täielikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles