Kuidas aru saada, kas mees on ikka vallaline?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ükskõik, kas sul on tekkinud uus silmarõõm või oled juba suhtes − kuidas saada aru, kas mees on ikka vallaline?

Suhted on keerulised ja alguses ei pruugi inimesed alles tutvudes olla teineteisega tõeliselt ausad. Uue inimesega kohtudes ei saa samuti tihti aru, kas mees on vallaline või mitte. Allwomenstalk annab nõu, kuidas väikeste märkide abil mehe suhtestaatust kindlaks määrata.

1) Tee süütut uurimistööd

Kui oled mehel külas ja tahad veenduda, et ta on ikka vallaline, siis vaata tema kodus salaja veidi ringi. Vaata näiteks tema ajakirjakorvi ja uuri, mida ta loeb. Kui leiad sealt naistekaid, siis on võimalik, et need kuuluvad teisele naisele. Ole tähelepanelik ka vannitoas: kui märkad naiste kosmeetikatooteid, siis võta seda ohumärgina.

2) Vaata tema toidukorvi

Kui satud oma silmarõõmuga juhuslikult toidupoes kokku, siis vaata, mida ta süüa ostab. Ta küll ei pruugi abielusõrmust kanda, aga kui ta ostab väga mitmekülgset toitu suurtes kogustes, siis võib see tähendada, et elab kellegi teisega koos. Kui tema ostukorv sisaldab ainult võileivamaterjali ja külmutatud toite, siis elab ta tõenäoliselt üksi. Kuid kõige kindlam on temalt lihtsalt võimaluse korral küsida, kas ta on vallaline.

3) Küsi teistelt inimestelt

Kui oled mehest huvitatud, aga ei julge temalt endalt suhtestaatuse kohta küsida, siis uuri seda teie ühistelt tuttavatelt. Lisaks tasub küsida teiste inimeste arvamust, kas te sobiksite kokku ja kas ta on hea südamega inimene.

4) Paku välja, et võiksite tema sõpradega aega veeta

Kui oled uue mehega suhtes ja tahad veenduda, et ta oli ikka vallaline, siis paku välja, et tahaksid tema sõpradega tutvuda. Kui mees on sinuga aus, siis tutvustab ta sind hea meelega oma sõpradele ja pereliikmetele.

5) Uuri tema Facebooki profiili

Kui oled huvitatud kindlast mehest, siis võib aidata tema kohta informatsiooni saada tema Facebooki lehekülg. Vaata, kas sealt leiab märke, et ta on kellegagi suhtes. Ka pildid võivad paljastada, mis on tema suhtestaatus.

6) Ole tähelepanelik

Ole uue mehega suhtes olles tähelepanelik. Kas tundub, et tal on sõrmes rant sõrmuse kandmisest? Kas ta ei võta kunagi helistades sinu kõnesid vastu ja helistab alles mõne aja pärast tagasi? Need on märgid, et ta ei pruugi olla sinuga päris aus.

7) Küsi temalt kavalalt

Kõige lihtsam on oma silmarõõmult ise kavalalt uurida, kas ta on vallaline või mitte. Kutsu ta kuhugi üritusele ja maini, et võib tulla koos oma tüdrukuga. Kui ta ütleb, et võtab tüdruku kaasa, siis on ta juba võetud. Aga ta võib ka mainida, et ta pole suhtes ning tuleb üksi või koos sõbraga.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles