Meestele: kuidas rahuldada naise soove?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes on emotsionaalne ja füüsiline lähedus omavahel väga tihedalt seotud. Kui teil on probleeme suhtlemisega, siis tõenäoliselt ei ole ka teie seksielu väga hea.

Iga suhteprobleemi vältimiseks on oluline järgida teatud üldiseid põhimõtteid, kirjutab Yourtango. Naistel tundub olevat küll väga palju soove, kuid tegelikult ootavad nad meestelt kindlat käitumist ja suhtumist, mis teeb nad igal juhul õnnelikuks. Suhtes on väga oluline usaldus. Kui sellega on probleeme, siis suure tõenäosusega ei ole ka teie seksielu niivõrd rahuldustpakkuv. Kuidas rahuldada oma naise soove?

1. Ole tugev

Naised ootavad tihti meestelt, et nad pakuksid neile turvatunnet. Selle pärast on vaja naist igas olukorras toetada ning tema au ja heaolu kaitsta. Mehelikkus on väga seksikas ning kui oled nii füüsiliselt kui ka vaimselt tugev, siis on naine kindlasti õnnelik.

2. Ole kohal

Kui oled naisega koos, siis keskendu talle täielikult. Rääkimise ajal kuula hoolega ja pane tähele, mida tal sulle öelda on. Ära tegele kõrvaliste asjadega ja ürita keskenduda ainult temale. Sama kehtib ka seksi puhul: vaata talle seksi ajal silma ja ole mõtetega tema juures. Ainult sel viisil saab naine tõelise naudingu.

3. Ole enesekindel

Enesekindlad mehed meeldivad kõikidele naistele. See on väga ligitõmbav, kui mees kiirgab enesekindlust ja oskab enda eest seista. Selline mees teab, mida ta väärt on, ning oskab oma talenti ära kasutada.

4. Ole järjekindel

Räägi alati tõtt, pea oma lubadustest kinni ja pühenda piisavalt aega teie suhtele. Kui teed neid asju järjekindlalt, siis on naine alati rahul ja hindab sind täielikult.

5. Mõtle plaane

Naist ei tohi kontrollida, aga talle tuleb pakkuda erinevaid variante, mida koos võiksite teha. Selle asemel, et koju jõudes küsida: «Mida sa täna õhtul teha tahad?», ütle talle hoopis: «Pane ennast valmis ja lähme koos välja õhtust sööma.» Ära jäta kõiki plaane oma naise korraldada, vaid panusta ka ise oma mõtetega teie ühistesse tegevustesse. Sama kehtib ka seksi puhul − paku ise välja, kuidas saaksite oma seksielu vürtsitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles