Soovitusi, mida suudlemise ajal mitte kunagi teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suudlemine võib valesid tehnikaid kasutades muutuda väga ebameeldivaks tegevuseks. 

Oluline on mitte liiga palju mõelda – see on siiski suudlemine, mitte male mängimine. Cosmopolitan.com jagab soovitusi, mida suudlemise ajal teha ja mida mitte:

1. Ära kasuta liiga palju keelt. See on üks peamistest asjadest, mis võib suudlemise ajal häirima hakata.

2. Ära mõtle igat sammu ette. See pole siiski male mängimine, vaid suudlemine! Ära valmistu liialt ette ja lase sellel loomulikult kulgeda.

3. Proovi võimalikult vähe ilastada. Kui suudlemise ajal on suu väga ilane, siis võib see teisele inimesele muutuda väga ebameeldivaks.

4. Ära narri. Strateegiline narrimine ja suudlemise ajal järsult eemale tõmbumine ei ole üldse erutav, vaid ajab pigem närvi.

5. Ära hammusta kõvasti. Partneri huule õrnalt näksamine võib olla küll seksikas, kuid see võib partnerit ehmatada ja talle haiget teha. Kui sa ei tunne oma kaaslast hästi, siis ei tasu seda pigem teha.

6. Ära lömasta oma partneri nägu. Erutudes võid väga hoogu sattuda ja oma partneri nägu hakata lausa lömastama. Katsu ennast kontrollida.

7. Hoia tasakaalu. Liiga õrn ja liiga kirglik suudlemine ei pruugi su partnerile meeldida. Alusta õrnalt, kuid hiljem muutu veidi kirglikumaks.

8. Jälgi oma partnerit. Partneri käitumisest suudlemise ajal saad aru, kas oled õigel teel või mitte. Leia temaga side ja head suudlused on garanteeritud.

9. Ära piirdu ainult huultega. Nendest võib küll alustada, aga lisaks tasub proovida kaela, põskede, nina ja kõrvade suudlemist.

10. Ära eelda, et suudlemine viib kohe seksini. Austa oma partnerit ja ära survesta teda muid asju tegema, kui tal ei ole selleks soovi.

11. Ära mõtle muudele asjadele. Lihtsalt naudi seda, et saad suudelda inimest, kes sulle tõeliselt meeldib!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles