AUHINNAMÄNG! Jäta kommentaar ja võida 20eurone sooduskupong Fashion Flashile!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Homme tuleb Tallinnasse Fashion Flash, mis on maiuspala kõikidele käekoti- ja kingasõpradele. Meil on teile aga üllatus! Fashion Flash on kolmele meie lugejale ja Facebooki-sõbrale välja pannud 20eurosed sooduskupongid.

Outlet-stiilis ainulaadne kingalaat Fashion Flash toimub Tallinnas teist korda. Lauluväljaku näitusehallis on neljapäevast pühapäevani võimalik osta üle 500 populaarse kingabrändi kuni 70 protsenti odavamalt kui kauplustes.

Fashion Flash ürituste sari on pärit Berliinist ning ühte kingamüüki külastab tavaliselt kuni 15 000 inimest. Eelmisel suvel Telliskivi Loomelinnakus toimunud pilootprojekt tõi Tallinnasse 4500 kingapaari, kuid seekord on kavas eksponeerida üle 7000 paari naiste jalanõusid, sealhulgas klassikalisi kontsakingi, baleriinasid, saapaid, tenniseid ning üle 300 käekoti.

Foto: Fashion Flash Tallinn

Üritus toimub põhimõttel, et iga kord, kui mõni paar ära ostetakse, asendatakse see laual mõne uuega, seega võib laata külastada kasvõi neli päeva järjest, sest pidevalt ilmuvad letile uued kingad, mis on organiseeritud suuruste järgi (36-42). Kallimatest kaubamärkidest on esindatud Belmondo, Filippa K, Joop, Liebeskind, Michael Kors ja Michalsky, lisaks on valikus näiteks Adidas, ALDO, Buffalo, Camper, CK Calvin Klein, ECCO, Esprit, Gabor, Geox, Lacoste, Mischa Barton, Nike, Oasis, s.Oliver, Tamaris, Timberland ja Zign.

Foto: Fashion Flash

Ürituse korraldaja Benedikt Habbel ütles, et otsustas Eestis üritusi korraldama hakata seetõttu, et kuulis oma kohalikelt sõbrannadelt, kui palju nad kauplustes kingapaari peale kulutavad. «Saksamaal on kingad palju soodsamad ning on ka võimalus tippkaubamärke outlet-kaubamajadest osta. Ma tahtsin, et mu sõbrannadel oleks võimalik soodsamalt kingi soetada, aga välja kukkus palju suuremalt,» ütles Habbel.

Et loosimises osaleda, tuleb teil:

1. kirjutada meie Facebooki auhinnamängu kommentaaridesse, millised on need kolm asja, mis peavad teil alati käekotis kaasas olema (lisaks telefonile-võtmetele-rahakotile) ja miks;

2. minna Fashion Flashi ürituselehele Facebookis ja sellega liituda.

Kupongid loosime välja homme kell 12! Nobedaid näppe ja head loosiõnne!

Copy
Tagasi üles