Märgid, et teie sõprus on murdumatu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tõelised sõprussuhted on murdumatud. Aja möödudes olete ikka lähedased ja toetate teineteist igas olukorras.

Sõbrad tulevad ja lähevad, aga tõelised jäävad ikka alles. Lifehack.org toob välja kümme märki, et teie sõprus on murdumatu.

1) Sa ei saa olla suhtes sellise inimesega, kes su sõbrale ei meeldi

Te elate teineteise armueludele kaasa ja sõber peab kindlasti kaaslase heaks kiitma. Kui ta ei meeldi su sõbrale, siis ei taha sa mitte mingil juhul temaga suhtesse astuda.

2) Sa võtad suuri otsuseid vastu ainult pärast sõbraga arutamist

Sa ei suuda teha suuri otsuseid ilma sõbraga konsulteerimata. Kui midagi olulist sinu elus toimub, siis räägid sellest kohe talle.

3) Sa ei taha kuulda tema kohta kuulujutte

Sa kaitsed oma sõbra au ja ei taha, et keegi tema kohta selja taga midagi halba räägiks. Sama kehtib ka tema puhul − tema kaitseb samuti iga hinna eest sinu mainet.

4) Sa oled tema edu üle õnnelik

Sa tunned siirast rõõmu, kui su sõbra isiklikus elus või karjääris midagi hästi läheb. Sa ei teeskle rõõmu ja elad talle iga hetk kaasa.

5) Sa ei luba tal kunagi midagi rumalat teha

Sa muretsed oma sõbra heaolu pärast ja hoolitsed vajaduse korral tema eest. Sa ei lase tal alkoholijoobes rooli istuda või piinlikku olukorda tekitada. Tema teeb sinu heaks seda sama, sest hoolite teineteisest väga.

6) Te saate laenata teineteiselt asju

Tõelised sõbrad laenavad hea meelega teineteisele oma asju. Nad jagavad riideid, kosmeetikat ja jalanõusid hea meelega ning ei küsi selle eest vastuteenet.

7) Te võite hakata teineteist omastama

Sa pead oma sõprussuhet prioriteediks ja tahad veeta temaga võimalikult palju aega koos. Sa võid muutuda armukadedaks, kui keegi teine tahab sinu parima sõbraga aega veeta.

8) Sa võtad iga tüli väga tõsiselt

Kui lähed oma sõbraga tülli, siis sul pole söögiisu  ega saa korralikult magada. Sa ei saa enne rahu, kui olete ära leppinud. Iga tüli tõelise sõbraga läheb niivõrd hinge, et see lööb sind täielikult rivist välja.

9) Sa ei ole huvitatud uutest sõpradest

Sulle piisab täiesti ühest heast sõbrast ja sul ei ole vaja kedagi teist oma ellu. Sa oled muutunud mugavaks ja temaga nii ära harjunud, et pole tahtmist uusi sõpru leida.

10) Sul on sõbra vastu täielik usaldus

Sa räägid oma sõbrale kõigest ja usaldad teda täielikult. Isegi kui te mõned päevad ei suhtle, siis olete mõtetes ikka teineteisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles