Suurepärase seksieluga paaride saladused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aja möödudes võib paaride seksielu muutuda aina üksluisemaks. Kuid see ei pea alati nii olema.

Good Housekeeping avaldab suurepärase seksieluga paaride saladused:

1) Nad seksivad

Täisväärtuslikus suhtes on olemas ka seks. Mõnikord ei pruugi ühel partneritest olla tuju seksida, kuid pikema eelmänguga võib see tekkida. Alati tuleb seksile siiski võimalus anda.

2) Nad ei tee nalja oma partneri fantaasiate üle

Isegi kui olete oma partneriga parimad sõbrad, siis seksil peab olema suhte igapäevaelus oma osa. Õnneliku seksieluga paarid ei tee oma partneri fantaasiate üle nalja ja räägivad omavahel voodieluga seotud soovidest või probleemidest.

3) Nad leiavad seksi jaoks alati aega

Kõikidel inimestel on kiire, aga õnnelikus suhtes olevad inimesed leiavad ka tööpäeval aega seksimiseks, isegi kui selleks peab äratuskella veidi varasemaks helisema panema.  

4) Nad seksivad puhkuse ajal kaks korda rohkem

Või isegi kolm korda rohkem. Puhkusest jäävad alati meelde suurepärased orgasmid.

5) Nad seksivad spontaanselt

Mine koos partneriga hommikul duši alla. Üllata teda kohe pärast tööd kirgliku seksiga. Sellised spontaansed vahekorrad mõjuvad teie suhtele väga hästi.

6) Nad teavad, et hea seks ei pea olema alati metsik

Kuigi «Viiskümmend halli varjundit» seab eeskujuks pöörase seksi, ei pea tegelikkuses hakkama õnnelikuks seksieluks partnerit piitsutama.

7) Nad seksivad vahel mitu korda päevas

Miks mitte vabal päeval mitu korda seksida?

8) Nad ei oota seksimiseks magamaminekut

Seksida võib igal ajal. Proovige seda teha näiteks hommikul või pärast tööpäeva.

9) Seksikas pesu ei ole alati oluline, kuid võib vahel vürtsi lisada

Mees tahab naist näha siiski alasti. Kuid kui naine üllatab meest aeg-ajalt uue seksika pesukomplektiga, siis mõjub see seksielule kindlasti hästi.

10) Nad proovivad uusi asju

Proovige vahetevahel uusi põnevaid sekslelusid või poose. Isegi kui teile need ei meeldi, siis jääb teile sellest huvitav kogemus.

11) Nad ei sunni kunagi oma partnerit midagi sellist tegema, mida ta ei taha

Uusi asju proovides võib tekkida olukord, et ühele partnerile tekitab mingi asi ebamugavust. Sellises olukorras ei sunni teine inimene teda seda tegema.

12) Nad ei võta isiklikult, kui partner ei taha seksida

Kui seda juhtub väga tihti, siis võib sellest tekkida suurem probleem, kuid vahel harva seksist keeldumine ei tohiks tüli tekitada.

13) Nad masturbeerivad

Partnerid tahavad vahetevahel ka ise endaga tegeleda ja selleks on hea masturbeerimine. Sellega õpivad nad paremini oma keha tundma.

14) Nad ootavad tagasisidet

Seksist rääkimine on õnneliku seksielu üheks eelduseks. Kui räägite oma soovidest ja probleemidest ning annate pärast seksi tagasisidet, siis on parem seksielu garanteeritud.

15) Nad armastavad oma keha

Seksi ajal peab ennast hästi tundma ja enesekindel olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles