Kuidas valida kahe mehe vahel?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sul on kaks silmarõõmu, siis võib nende vahel valimine olla väga keeruline. Sellises olukorras peab kõik väga põhjalikult läbi mõtlema.

Kuigi mõned naised võivad arvata, et kaks silmarõõmu ühel ja samal ajal on lõbus, siis võib see tekitada palju stressi. Lõpuks peab siiski ühe neist valima, kellega suhtesse astuda, ja teisest loobuma. Allwomenstalk annab nõu, kuidas valida kahe mehe vahel.

Mõtle mõlema mehe heade omaduste peale

Esimese asjana tuleks mõelda meeste heade omaduste peale ning neid võrrelda. Mõtle, mis sulle nende juures meeldib. Kas nad ajavad sind naerma? Kas neil on hea huumorisoon? Kas nad on emotsionaalselt intelligentsed? Kuidas nad sind kohtlevad?

Mõtle, mis tundeid mõlemad mehed sinus tekitavad

Isegi kui neil mõlemal on palju häid omadusi, siis pead arvestama sellega, kuidas nendega koosolemine sulle mõjub. Kas nad toovad välja sinu parimad omadused? Kas nad mõlemad kohtlevad sind hästi ja tekitavad sinus erilise tunde?

Mõtle mõlema mehe halbade omaduste peale

Isegi kui sa näed mõlema mehe juures ainult häid külgi, siis kindlasti on nende juures ka midagi sellist, mis sulle nii väga ei meeldi. Kas midagi nende mineviku juures häirib sind? Kas üks neist on sulle kunagi valetanud? Kas nad on mingil määral problemaatilised?

Mõtle, mis tundeid sina mõlemas mehes tekitad

Kui sul on korraga kaks silmarõõmu ja pead valima, siis on oluline ka nende tunnetele mõelda. Isegi kui sind tõmbab ühe mehe poole veidi rohkem, aga tema ei ole pikaajalisest suhtest huvitatud, siis ole realistlik ja vali mees, kes tahab sinuga samu asju.

Küsi oma sõpradelt nõu

Kui sa kahtled ja ei tea, kumba meest valida, siis on hea küsida oma sõprade arvamust. Nemad tunnevad sind kõige paremini ja tahavad sulle head. Küsi neilt, kumb mees nende arvates sinule paremini sobiks.

Võrdle nende sarnasusi ja erinevusi

Mõlema mehe kohta on soovituslik teha nimekiri asjadest, mis sulle tema juures sulle meeldib ja mis ei meeldi. Võrdluse kirjapanek võib aidata sul otsustada.

Ära kiirusta

See on oluline valik ja sellega ei maksa kiirustada ning pead hoolikalt kõik läbi mõtlema. Kui sa ei ole veel ühega neist suhtesse astunud, siis sa ei pea ennast kellegi ees süüdi tundma. Kuid samas ei tohiks sellega ka liiga kaua venitadasiiski on mängus mitme inimese tunded.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles