Probleemid, mida mõistavad vaid suure jalanumbriga naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamikus kingapoodides on suurem osa naiste jalanõusid müügil ainult väikestes suurustes. Kuid on ka neid naisi, kelle jalanumber on tavapärasest suurem.

Kas sul on raske omale sobivaid jalanõusid leida, sest sul on suur jalanumber? Sa ei ole selle murega üksi. Good Housekeeping toob välja kümme probleemi, mida mõistavad vaid suure jalanumbriga naised.

1. Sulle hakkavad poes käies meeldima paljud kingad, aga neid ei ole sinu jalgadele sobivas suuruses.

2. Sinule sobiva suurusega jalanõusid on poes äärmiselt vähe ja valik on piiratud.

3. Sa ei saa kunagi oma sõpradelt jalanõusid laenata. Kõikidel sinu tuttavatel on väike jalanumber ja teiste jalanõud ei mahu sulle mitte kuidagi jalga.

4. Isegi kui sa oled lühike, siis jalad võivad olla ikka suured. Selle arvelt sooviksid vähemalt veidi pikem olla!

5. Kui keegi võõras inimene näeb su jalgu, siis tekib piinlik hetk. Kõik imestavad, et sul on nii suured jalad, ja näitavad oma imestust avalikult välja.

6. Sa oled õnnelik, kui saabub talvesaabaste aeg, sest siis tunduvad kõikide jalad suured.

7. Inimesed juhivad pidevalt tähelepanu, et sul on suured jalad. Sulle ei ütle kunagi keegi, et su jalad on armsad, nagu väikese jalanumbriga naistele.

8. Sa ei saa kanda kitsaid teksaseid, sest sinu jalalabad ei mahu nendest läbi. Või kui sa neid siiski kannad, siis nende jalga panemine on väga ebamugav.

9. Väikestest treppidest kõndimisega on pidevalt raskusi. Sina ei ole süüdi, et su jalad astmetele ära ei mahu!

10. Sa väldid iga hinna eest terava ninaga kingi. Siis tunduvad su jalad veelgi suuremad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles