Juhi oma edu ise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sara Blakely
Sara Blakely Foto: SCANPIX

Korrigeeriva pesubrändi Spanx looja Sara Blakely teadis, et tema idee on väärt miljardeid. Kes temas kahtles? Kogu ülejäänud maailm. Kuidas ta aga end motiveeris ja kõigi kiuste üliedukaks sai? 

Motivatsioon on nagu lihas – kui trenni ei tee, ei saa ka tugevamaks. Sama kehtib ka sisemise sitkuse kohta, mis aitab meil katsumustest sirge seljaga läbi sammuda. Mina kuulasin inspireerivaid plaate ja lugesin positiivseid raamatuid inimestest, kes on endale kindlaks jäänud.

Kujutasin vaimusilmas ette, et istun Oprah’ saate laval ning kõnelen temaga. Mõnede inimeste jaoks võib edu tähendada seda, et nad kujutlevad end reisimas – vaatamas päikeseloojangut näiteks Hispaania rannal. Samas võib see aga kellegi teise puhul tähendada mõnda asja, näiteks autot, või istumist suurte bossidega ühise laua taga. Usun, et kui visualiseerid selle, mida tõeliselt ihkad, hakkad alateadlikult tegema otsuseid, mis sind eesmärgile üha lähemale viivad. 

Loe edasi augustikuu Cosmopolitanist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles