Naine pihib: olen armunud… mehe venda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Perefoorumis kirjutab üks naine, et tunneb oma mehevenna vastu keelatud tundeid. 

Tahtsin selle suure koorma oma hingelt lihtsalt ära saada või siis vähemalt koormat kergendada. Olen end mässinud kohutavasse rägastikku. Öö ja päev läbi on mu mõtted vaid temal. See tema ei ole kahjuks minu abikaasa, vaid tema vend.

Oleme abielus olnud aasta, aga koos juba kolm aastat. Olen alles 22-aastane ja tema on mul olnud ainus. 

Mees tahtis abielluda ja lapsi saada, olin kõhklusteta nõus ja õnnelik. Siis aga sattusime koos mehe ja tema vennaga ühisele puhkusele ja minu varem olnud tunded tärkasid taas… Jah, just nimelt varem olnud tunded, sest temaga kohtumisest saadik olen meie vahel tundnud keemiat, sõnadeta mõistmist ja hingesugulust. 

Ma pole oma meest iial petnud, kuid nüüd tulevad pähe mõtted, justkui tahaks petta. Ma ei tea isegi seda, mis ta vend tunneb. Tal on oma tüdruksõber olemas, aga mina olen ju abielus ja ometi ma nii tahtsin pulmi.

Tunnen, et olen oma mehega õnnetu ja üheks põhjuseks on see, et ta on armukade ja vägivaldne. Ta on mind korduvalt meie kodust tänavale visanud, kuigi ma pole talle kunagi põhjust armukadetsemiseks andnud. 

Ma ei tea, mida teha. Mida teie arvate või soovitate? Mul oleks abi väga vaja, sest olen murdumas ja väga õnnetu.

Lisan veel nii palju, et mees käib peale, et rasestuksin, aga ma ei taha temaga last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles