Mida ei tohiks eelmängu ajal kindlasti teha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine teab, et eelmäng on nauditava seksi jaoks väga oluline ja iga mees on kuulnud, et eelmängu ei tohiks mingi hinna eest vahele jätta. Mida peaks eelmängu kohta veel teadma?

Cosmopolitan.com pani kirja üheksa asja, mida ei tohiks kindlasti eelmängu ajal teha.

1. Ära käitu nii, nagu sa teeksid naisele suure teene. Naine saab väga hästi aru, millal mees pühendub eelmängule vaid selleks, et naist erutada ja millal ta soovib seda siiralt teha, et naisele mõnu pakkuda. Ära oota, et naine annab sulle hea eelmängu eest kuldmedali, sest seda ei juhtu.

2. Ära kiirusta eelmänguga. Kui oled siiani arvanud, et eelmängu ajal tuleks lihtsalt naise kaela suudelda ja seejärel naise privaatpiirkonna kallale asuda, siis eksid. Ära kiirusta eelmänguga, lase naisel seda nautida, sest muidu ei lõpe asi ei sinu ega tema jaoks positiivselt.

3. Ära jäta eelmängu vahele, sest sinu arvates pole see oluline. See on oluline, lausa väga oluline. Naine on sulle väga tänulik, kui sa võtad tema erutamiseks aega.

4. Ära ole täiesti vait. Kui sa oled loomu poolest pigem vaikne, siis sa ei pea seksi ajal muidugi üle pingutama, aga samas ei tasuks alahinnata seda, kui seksikas on rääkimine eelmängu ajal. Ka vaiksed häälitsused võivad olla väga erutavad.

5. Ära ignoreeri naise rindu. Eelmängu ajal ei pea tähelepanu pöörama ainult naise suguelundile. Ka rindasid tuleks hellitada. Loomulikult võid ka teisi kehaosi puudutada, silitada, suudelda, kuid rinnad on ühed olulisemad, mida ei tasuks tähelepanuta jätta.

6. Ära ole nii agressiivne ja ära käperda naist nii palju, kui tahaksid. Vähemalt mitte alguses! Tuleb tunnistada, et intensiivne puudutamine toimib mõne naise puhul, aga mida aeglasemad ja õrnemad on su puudutused, seda erutavamalt see mõjub. Eelmängu puhul tasukski silmas pidada, et aeglasem ja õrnem on parem,

7. Kui naine lubab, lase tal rahulikult lõõgastuda samal ajal, kui sina teda riidest lahti võtad. Üldiselt eelistavad naised ise teksaseid ja sukkpükse jalast võtta, aga kui ta lubab seda sinul teha, lase käia. Seda ei juhtu just sageli, aga see võib olla väga erutav.

8. Ära jõllita naist, et aru saada, kas ta naudib seda, mida sa teed. Mõned mehed arvavad, et hea mõte on naisele näpuga mõnu pakkuda ja ise jälgida, kuidas naine sellele reageerib. See võib aga naises ebamugavust tekitada. Suudle parem naist või tee midagi muud, ära lihtsalt jõllita teda.

9. Ära ignoreeri seda, kui naine kannab seksikat aluspesu. Kui naine on mõne seksika pesu selga pannud, siis ilmselt on ta teinud seda sinu heameeleks. Seksikas aluspesu on ühtlasi üsna kallis, seega ära jäta seda täitsa ilma tähelepanuta. Tee naisele paar komplimenti, mis aitaks tal lõõgastuda ja end vabalt tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles