Mõjuvad põhjused, miks tasub olla pärast lahkuminekut mõnda aega vallaline

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lahkuminekud mõjuvad emotsionaalselt alati väga raskelt ning paljud tahavad lohutuseks kohe pärast seda uuesti suhtesse astuda. Siiski ei tasu seda viga teha.

Osad naised muutuvad pärast lahkuminekut niivõrd meeleheitlikuks, et lepivad isegi üheöösuhetega. Kuid tegelikult on enne uut suhet vaja eelmisest korralikult taastuda ja iseendale aega pühendada. Huff Post toob välja kuus põhjust, miks on pärast suhte purunemist kasulik olla mõnda aega vallaline:

1) Sa õpid mehi valima

Mida kauem sa vallaline oled pärast lahkuminekut, seda paremini sa õpid mehi valima. Sa valid omale sellise partneri, kes sulle tõesti meeldib ja sinu kriteeriumitele vastab ning ei lepi vähemaga. Tänu sellele kestab teie suhe tõenäoliselt pikalt ja olete koos õnnelikud.

2) Sa saad oma karjäärile keskenduda

Perekond, sõbrad, suhe – kõik need vajavad oma tähelepanu ning selle arvelt on sul vähem aega oma karjääriga tegeleda. Kui sa lähed oma partnerist lahku ja ei pea enam suhtele keskenduma, siis on sul võimalus pühenduda rohkem aega oma tööle. Nii saad arendada oma oskusi edasi ja sul on võimalus karjääriredelil kõrgemale ronida, mis mõjub sinu heaolule kindlasti hästi.

3) Sul on aega lugeda raamatuid

Kui palju raamatuid on aja jooksul tekkinud, mida oled tahtnud lugeda, aga sul pole selleks lihtsalt aega olnud? Elu on lühike ja häid raamatuid on palju, seega tasub nende lugemisega alustada ning vallalisena on selleks rohkem aega. Raamatutest võib palju õppida, need tekitavad hea enesetunde ning laiendavad silmaringi.

4) Saad teha pausi interneti kohtingulehekülgedest

Tänapäeval pakub internet head võimalust leida omale kaaslast, kuid see nõuab aega ja pühendumist. Tekkinud on väga palju erinevaid tutvumisportaale ja nendes orienteerumine võib tekitada stressi. Selle pärast on mõneks ajaks kasulik aeg maha võtta ja puhata internetist partneri otsimisest. Mõne aja pärast tead paremini, millist partnerit omale otsid ja milline kohtingulehekülg sobib selleks kõige paremini.

5) Sa jõuad teha tulevikuks plaane

Kas sul on oma tulevikuks plaanid olemas? Kas tead, kus sa tahaksid 20 aasta pärast olla? Aga 40 aasta pärast? Tasub mõelda oma unistuste peale ning uurida, kuidas need täide saaksid viia. Hoia oma rahaasjadel silma peal ja mõtle juba selle peale, kuidas plaanid pensionipõlves toime tulla.

6) Sul on võimalus oma keha hakata armastama

Liiga paljud naised ei ole enda välimusega rahul ja ei oska oma keha armastada. Hellita ennast ja paku endale ainult parimat. Proovi teha trenni, söö kvaliteetset toitu, maga piisavalt ja proovi masturbeerimist. Mõne aja pärast õpid oma keha väärtustama ja tänu sellele suureneb sinu isiklik heaolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles