Naine on kolm aastat puhkust nautinud ega plaani niipea lõpetada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Maartje Smit on noor Hollandist pärit naine, kes on juba kolm aastat puhanud ja reisinud mööda maailma ringi. Smiti sõnul on ta aeg-ajalt teinud paar lühemat tööotsa, et oma kulusid katta, kuid õnneks oli ta enne puhkusele minekut piisavalt tark ja säästis projektijuhina raha.

Kuna Smit on targalt raha säästnud ja oskab reisida võimalikult väikese raha eest, saab ta omale lubada seda, et tema elu koosnebki ainult puhkamisest. Ta eelistab võõrriikides kohalikega aega veeta, mitte ei kuluta oma raha nädalastele puhkusepakettidele mõnes kuurortis, kirjutab Cosmopolitan.com.

Smit on veendunud, et igaüks saaks samamoodi elada nagu tema. «Võib-olla on inimesed liiga ebakindlad praktiliste detailide osas. Ma olen kindel, et igaüks, kes töötab kontoris ja vaatab kadedalt minu Facebooki fotosid, saaks samasugust elustiili harrastada. Ma ei mõista, miks inimesed ei tee seda, mida mina teen,» sõnas Smit hiljuti antud intervjuus.

Praegusel hetkel pole särtsakas naine kindel, kas ta naaseb kunagi Hollandisse. Tema sõnul koosneb ta elu hetkel reisimisest ja ta on sellega rahul. Aga kui ta peaks kunagi koju minema, siis teda ei morjenda mõte, et ta peaks uuesti hakkama tööl käima. «Mul on palju tuttavaid ja ma usun, et tutvuste kaudu poleks mul raske tööd leida. Võib-olla saaksin lausa oma firma luua,» arvas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles